Agatki
Fanka BB :)
Mam straszne problemy ze snem ostatnio , ide spać koło 3 a wstaje koło 12Byle szybko i bezboleśniea ty czemu nie śpisz ?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam straszne problemy ze snem ostatnio , ide spać koło 3 a wstaje koło 12Byle szybko i bezboleśniea ty czemu nie śpisz ?
![]()
No ja niestety nie moge narazie pojechać i pojeździć żadnym :-) mam nadzieje, ze to sie zmieni., chociaż szwagierka mnie nastraszyla, ze przy przodujacym łożysku mogę nawet do końca leżeć... nie chcę nawet o tym myśleć. Już mi się marzy, żeby pojechać i pooglądać te wszystkie wózki i akcesoria...Mojemu mężowi się strasznie takie podobaja. Ale wybraliśmy baby design ze względu na to jak się go prowadzi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja znowu wstaje z kogutami ;-) chociaż żadnego nie ma w promieniu kilku kilometrow... jak już rano obudze się do łazienki, to za cholerę nie mogę usnąć... ale dziś tylko 2 razy wstawałam ;-) teraz 3.Mam straszne problemy ze snem ostatnio , ide spać koło 3 a wstaje koło 12I tak w kółko
Jak ostatnio już byłam po porodzie w szpitalu ma sali dla mam to położna robiła sobie taki mini obchód. Obok nas w sali były kobiety czekające na CC chyba z 5 ich było. Pytała dlaczego cesarka a one wszystkie, że bardzo duże dziecko. Pamiętam jak sie wściekła bo wszystkie miały mieć dzidziolki po około 3500g. Nawet nie wyobrażacie sobie jak je tam zwyzywała.aż tyle cesarek ? :O:O:O sszzok .... ja mam nadzieję na poród Sn
Ale Ci
zazdroszczę... Ja mojemu dziś podstawiłam na siłe 2 artykuły, żeby chociaż trochę świadomości złapał o co kaman... Przeczytał, to tylahaha
ale wypilam sobie zakupioną dziś meliskę i mam to w nosie
![]()
Ile tej melisy można dziennie pić?
Bo mi to pewnie co 2 godziny by się przydało![]()