VanjaLind
Fanka BB :)
To co Sylwuska, widzimy się w poniedziałek w przychodni? [emoji6] tyle że będę około 10.15-10.30. A Ty?Ja wizyte z dr Ziomek mam w poniedziałek. Już Nie mogę sie doczekac
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To co Sylwuska, widzimy się w poniedziałek w przychodni? [emoji6] tyle że będę około 10.15-10.30. A Ty?Ja wizyte z dr Ziomek mam w poniedziałek. Już Nie mogę sie doczekac
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę wam zazdroszczę że większość rzeczy już macie po starszych dzieciach. Ja niestety muszę kompletować wszystko od najdrobniejszych rzeczy bo oprócz różowych ubranek (3wory) [emoji23] od siostry to nie mam nic. I aż się boję ile to będzie kosztować [emoji1] Ale cóż czego się nie robi dla wymarzonego dziecka [emoji4]Co do zakupowego szaleństwa... daję sobie jeszcze miesiąc czasu. Wtedy zacznę kupować. Mam już nawet pewien plan w głowie żeby stopniowo kupować grupy potrzebnych rzeczy- choć za drugim razem jest już tego niewiele [emoji4]
Tak czy siak ubranka na początek mam po córce (dość neutralne). Ale wózek 3w1 musimy kupić bo pierwszy sprzedaliśmy (kupiliśmy używany i nie chcieliśmy żeby w piwnicy szlag go trafił)... ech, zobaczymy jeszcze!
![]()
Trochę wam zazdroszczę że większość rzeczy już macie po starszych dzieciach. Ja niestety muszę kompletować wszystko od najdrobniejszych rzeczy bo oprócz różowych ubranek (3wory) [emoji23] od siostry to nie mam nic. I aż się boję ile to będzie kosztować [emoji1] Ale cóż czego się nie robi dla wymarzonego dziecka [emoji4]
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę szkoda. Ja mam na 18 chodze do niego prywatnie
Nie martw się. Ja w poprzednich dwóch ciążach też nie czułam, że jestem w ciąży i wszystko było ok. Ciesz się, że ciążowe objawy Cię omijają. A brzuszek w pierwszej ciąży było u mnie widać dopiero w 5 miesiącu.Hej mam pytanie jestem w 10 tygodniu i dziś mam dzień zmartwień [emoji17] bo w ogóle nie czuje się jakbym była w ciąży [emoji17] brzuszka tez nie widać bardzo się boje [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom