Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!Ja po USG dzisiaj, wieści nie mam najlepszych, czekam teraz tydzień na PaPPa więc pewnie nie będę do Was dziewczyny zaglądać do tego czasu, żeby się jeszcze bardziej nie nakręcać.
Trzymam kciuki za fasole i za Was i dam znać jak już będzie pewność co się dzieje.
:*
Też mam bóle, ale tłumaczę sobie, że pewnie tak ma być. Mi czas od wizyty do wizyty strasznie się dłuży...wizyta za prawie 2h a ja już gotowa do wyjściaDzień dobry Kochane [emoji4] U mnie dziś dość spokojna noc ,ale za to od rana nerwy do gina mam dopiero jutro ale im bliżej, tym gorzej się martwię. Dziwnie mnie dziś pobolewa podbrzusze ,miała któraś tak? Czy to z nerwów? Czy może dzieje się coś złego?[emoji20]
Trzymam kciuki za udane wizyty i życzę miłego i nieprzyjemnego dnia [emoji274]
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam zupełnie tak samo. Wariuje już z tego wszystkiego. Im bliżej tym dłużej się czas dłuży. Mam nadzieję ze po wizytach będziemy spokojniejsze [emoji6]Też mam bóle, ale tłumaczę sobie, że pewnie tak ma być. Mi czas od wizyty do wizyty strasznie się dłuży...wizyta za prawie 2h a ja już gotowa do wyjścia![]()
Przez dwa dni[emoji12] [emoji12] [emoji12]Mam zupełnie tak samo. Wariuje już z tego wszystkiego. Im bliżej tym dłużej się czas dłuży. Mam nadzieję ze po wizytach będziemy spokojniejsze [emoji6]
Dobre i dwa dni Kochana ![emoji23] dużo bym dała za takie dwa dni [emoji3]
Jak bylam na pierwszej wizycie ginka pytala czy boli mnie brzuch a bolal mnie jak bym okres miala dostać i przepisala mi Luteine.Dzień dobry Kochane [emoji4] U mnie dziś dość spokojna noc ,ale za to od rana nerwy do gina mam dopiero jutro ale im bliżej, tym gorzej się martwię. Dziwnie mnie dziś pobolewa podbrzusze ,miała któraś tak? Czy to z nerwów? Czy może dzieje się coś złego?[emoji20]
Trzymam kciuki za udane wizyty i życzę miłego i nieprzyjemnego dnia [emoji274]