reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja dzisiaj znalazłam sobie zajęcie żeby nie myśleć i poszalałam w kuchni [emoji23] Zrobiłam placki ziemniaczane ,pieczonego kurczaka i galaretkę drobiową co jest najdziwniejsze której nigdy nie lubiłam nie jadłam a o robieniu nie mówiąc [emoji23] ale miałam zachciankę.

Czuję się lepiej ale nadal mam mega stresa. Jutro pewnie po siódmej już będę czekać pod gabinetem [emoji1] a mam na 8.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez zjadlabym galaretke drobiowa:-)
Dziś zjadłabym wszystko:-)
Dziewczyny, Wy też macie takie napady, że zjadlybyscie wszystko co Wam wpadnie w oczy? :-)

Dziewczyny, Wy też macie takie napady, że zjadlybyscie wszystko co Wam wpadnie w oczy? :-)
Ja dzisiaj mam taki dzień [emoji14] cały czas coś jem i cały czas jestem głodna

f2w33e3k8non2nb3.png

Ja często mam na coś ochotę, słodkie, kwaśne, ostre ale zwykle kończy sie szybko kiedy zaczynam jeść. Juz troszkę odzyskałam apetyt choć wczesniej było tragicznie.

Ja już marzę o tym, żeby wrócić do domku i zacząć pichcic:-) tu ordynator ginekologii powiedział, że leżenie plackiem nie jest zdrowe i żebym dużo odpoczywala, Ale tez musze zapewnić dziecku trochę ruchu. Przy okazji ruchu potrzebują też moje kamienie, żeby zeszły do dołu: -)

reklama
Moje dziecko chyba ma alergię na fast foody :-) w zeszłym tyg syn wyprosił Maca i po wejściu zrobiło mi się nie dobrze i tylko patrzyłam jak jedzą. Dzisiaj zajechaliśmy do Kfc i po jednym kęsie odruch wymiotny. Także jakiś zdrowo odżywiający się lokator mi się trafił :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry