Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę, że nie jestem sama... No miejmy nadzieję, że już nas nie dopadna te ataki...Ewka jeśli masz kamice nerkowa to witaj w klubie
Ja w tamtym roku w grudniu i marcu 'urodzilam' kamienie. Bol jest tak okropny ze w moim przypadku nawet morfina nie pomogła. Mam jeszcze jeden kamień i boje sie ze zaatakuje mnie w ciąży. Mam nadzieje ze żadna z nas nie bedzie miała ataku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październikuIm nas więcej tym weselej
Tymczasem ja dziś byłam u gina i chwałę się moim fasolem
![]()
![]()
Ja też mam ciągle smak na coś niezdrowego...A ja bym non stop fast foody jadła. Właśnie wmucilam hamburgera ale domowego. Już nawet kupiłam spody do pizzy w razie wu
Widzę, że nie jestem sama... No miejmy nadzieję, że już nas nie dopadna te ataki...
Ale cudowny :-)Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październikuIm nas więcej tym weselej
![]()
![]()
Ale cudo ♡Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październikuIm nas więcej tym weselej
![]()
![]()