Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widzę, że nie jestem sama... No miejmy nadzieję, że już nas nie dopadna te ataki...Ewka jeśli masz kamice nerkowa to witaj w klubie
Ja w tamtym roku w grudniu i marcu 'urodzilam' kamienie. Bol jest tak okropny ze w moim przypadku nawet morfina nie pomogła. Mam jeszcze jeden kamień i boje sie ze zaatakuje mnie w ciąży. Mam nadzieje ze żadna z nas nie bedzie miała ataku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październikuIm nas więcej tym weselej
Tymczasem ja dziś byłam u gina i chwałę się moim fasolem
![]()
![]()
Ja też mam ciągle smak na coś niezdrowego...A ja bym non stop fast foody jadła. Właśnie wmucilam hamburgera ale domowego. Już nawet kupiłam spody do pizzy w razie wu
Widzę, że nie jestem sama... No miejmy nadzieję, że już nas nie dopadna te ataki...
Ale cudowny :-)Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październikuIm nas więcej tym weselej
![]()
![]()
Ale cudo ♡Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październikuIm nas więcej tym weselej
![]()
![]()