Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A masz mozliwosc sobie zmierzyc cisnienie? Sprawdz czy wszystko okJa wstałam o 5 ale znowu powrócił mi ból głowy i stwierdziłam, że popracuje z domu. Martwi mnie ta głową i ciągle mam krew na chusteczce po wytarciu nosa [emoji52]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty a ja czekam jeszcze 7 dni, żeby zobaczyć moja fasolkę [emoji3]
[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011
Hejka. Ja miałam i wyszło 2.9. Lekarz powiedział ze w ciąży nie powinna wartość przekraczać 2.5 wiec dostałam euthyrox 25 mgWitam się raz jeszcze (kiedyś się witałam, jakieś kilkaset stron do tyłu).
U nas dzisiaj wizytowanie u endokrynologa. Czy u Was też u gina w pierwszych badaniach było TSH? Moja rodzinna stwierdziła, że to jakieś fanaberie lekarza, że bez sensu takie badanie się robi :|. Wynik niby w normie, ale wg ginekologa do kontroli u endokrynologa, mam 3,08 (norma do 4,2) - miała któraś tak? I co lekarz zdecydował?
Hejka. Ja miałam i wyszło 2.9. Lekarz powiedział ze w ciąży nie powinna wartość przekraczać 2.5 wiec dostałam euthyrox 25 mg
[emoji127] 28.10.2017