Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez tak jak Ty mam komunie syna 14.05 i sukienke juz mam. W trapez.pastelowa.Świetna. brzucha nie widac. Wogóle to biała jestem ze masakra a samoopalaczy słyszalam ze nie wolno. Dziwne...
A w ktorym tyg mialaś?bo u mnie 13.Ja miałam usg prenatalne najpierw przez brzuch, ale lekarz nie mógł znaleźć jednego przepływu i zrobił mi też przezpochwowo.
![]()
![]()
![]()
Mi tez brzuch wywaliło ale spokojnie w tym modelu sukienki nie bedzie widac.U mnie bedzie 19tydz. Myslę ze nie bedzie źle. To oby dwie bedziemy imprezowaćJa tez myslalam o trapezowej...mysle ze jak teraz nawet kupie to bez problemu sie w nia zmieszcze w maju...to bedzie 18 tydz..wiec raczej nie bede bardzo gruba...juz sama nie wiem co robic...mam teraz zero ruchu i przytyje z 15 kg albo wiecej...brzuch mi juz wywalilo i w nic sie nie mieszcze....
Mi tez brzuch wywaliło ale spokojnie w tym modelu sukienki nie bedzie widac.U mnie bedzie 19tydz. Myslę ze nie bedzie źle. To oby dwie bedziemy imprezować. Ja komunie robie w domu na ok 30os.wiec roboty troche bedzie.
Ja mam 30 czerwca wesele siostry rodzinnej i narazie zamówiłam sobie taką [emoji16]Ja tez myslalam o trapezowej...mysle ze jak teraz nawet kupie to bez problemu sie w nia zmieszcze w maju...to bedzie 18 tydz..wiec raczej nie bede bardzo gruba...juz sama nie wiem co robic...mam teraz zero ruchu i przytyje z 15 kg albo wiecej...brzuch mi juz wywalilo i w nic sie nie mieszcze....