Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spadł kamień z sercaI dzięki temu lepiej sie czuje. Nie czekałam długo- 1 dzień
Zrobiłam w piątek rano a odebrałam w sobotę rano. Co prawda na szybko brzydki wydruk z kompa a nie oficjalne ładne z laboratorium, bo dziewczyny miały już w systemie i mogły same wydrukować. Dzięki temu mogłam pojechać na usg od razu z wynikami
Baslan, słodka fasolka![]()
Kornelcia moja mama na codzień pracuje w Holandii, ciężko z resztą... I wyjeżdża znowu za dwa dni wiec nawet nie będzie miała kiedy iść. Ciągle mam taką resztę nadziei że dla malego będzie walczyć. Co do stresu to myślicie że aż tak może zaszkodzić?
Agatki i tak trzymaj [emoji106]Musze wierzyć, macie racjeprzecież mam też powody do radości bo mąż dziś pierwszy raz naszego małego zobaczył
pani doktor pokazuję mu na ekranie rączki maleństwa, a on "ja nic nie widzę" ha
nawet pani doktor się śmiała
![]()
Musze wierzyć, macie racjeprzecież mam też powody do radości bo mąż dziś pierwszy raz naszego małego zobaczył
pani doktor pokazuję mu na ekranie rączki maleństwa, a on "ja nic nie widzę" ha
nawet pani doktor się śmiała
![]()

Ja z synkiem ruchy poczułam w 15tc... A teraz też mam wrażenie że jak przycisnę dół brzucha to coś mnie tam łaskocze i najlepsze że to się powtarza, nie był to jeden raz [emoji16] Mąż oczywiście mówi że sobie wkręcam [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-)
Ja kolejne usg będę miała dopiero 12 maja, jak ja wytrzymam do tego czasu. ehhh
Czy myślicie, że to za szybko żebym czuła już maleństwo. Od kilku dni wieczorami jak się położę mam takie wrażenie. Tak mi się wydaje, że to to ale czy aż tak szybko? z synem czułam w 16 tyg.