Beczulinda
Fanka BB :)
Ja też jutro. Ostatnio 6.03.. na którą idziesz?Jutro upragniona wizyta u lekarza ostatnia była 23 lutego . Tak strasznie się boje ... staram się być dobrej myśli ale nie jest łatwo .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też jutro. Ostatnio 6.03.. na którą idziesz?Jutro upragniona wizyta u lekarza ostatnia była 23 lutego . Tak strasznie się boje ... staram się być dobrej myśli ale nie jest łatwo .
Dziewczyny nie zamartwiajcie się na zapas bo to przecież nic nie zmieni [emoji4] Mnie narazie póki co uspokajają delikatne ruchy, które odczuwam kilka razy dziennie... Ale dla większego spokoju postanowiłam kupić dziś detektor tętna żeby serduszka słuchać. Co o tym myślicie? Używała któraś z Was?
![]()
Kupiłaś przez internet czy gdzieś stacjonarne? Ja też się zastanawiam nad tym ale nie wiem czy kupię np w aptece?Dziewczyny nie zamartwiajcie się na zapas bo to przecież nic nie zmieni [emoji4] Mnie narazie póki co uspokajają delikatne ruchy, które odczuwam kilka razy dziennie... Ale dla większego spokoju postanowiłam kupić dziś detektor tętna żeby serduszka słuchać. Co o tym myślicie? Używała któraś z Was?
![]()
No właśnie słyszałam że można przez przypadek swoje tętno złapać... Ale już wyczytałam jak szukać tętna maluszka we wcześniejszej ciąży... Jestem bardzo ciekawa więc będę dziś próbować [emoji16]Ja kupiłam i pierwszy raz gdy użyłam ucieszyłam się ze słyszę serduszko ... po chwili jednak doszłam do wniosku ze serduszko bije za wolno ... i znowu stres ... gdy czytałam opinie doszłam do wniosku ze nie jestem pewna czy tętno które znalazłam nie było przypadkiem mojetakże czekam na wizytę. Jestem w 13 tygodniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś wrzuciłam ogłoszenie na spotted i odezwała się mama która już nie potrzebuje, bo urodziła. Więc po południu umówiłam się z nią na odbiór. Detektor BabySound A, za 80zł. Ona płaciła za nowy 135 [emoji4]Kupiłaś przez internet czy gdzieś stacjonarne? Ja też się zastanawiam nad tym ale nie wiem czy kupię np w aptece?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dam znać, dziś będziemy szukać [emoji4] Myślę że powinnam znaleźć bo wiem po ruchach gdzie mniej więcej jest maluszek [emoji6]Przez internet kupiłam no ja mam mieszane uczucia jak narazie poczekam do wizytydaj znać jak się sprawdził u Ciebie
![]()
Ja w pierwszej ciąży pierwszy raz poczułam w 15tc Ale tylko raz, kolejny raz gdzieś dopiero po 1,5 tygodnia [emoji4] Więc możliwe że to już właśnie ruchy poczułaś [emoji16] Teraz w zasadzie codziennie czuję, ale takie łaskotki, na kopniaki jeszcze trzeba poczekać [emoji16]Ja raz myślałam że czuję ruchy ale po tym jednym razie nic już w ogóle nie czuje...
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom