Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już po wizycie. Waga mi leci w dół ale u mnie to akurat dobrze. Serduszko bije. Kolejna za 5 tyg. Akurat parę dni po połówkowym.
Super jaak z dzidzią okWitajcie w poniedziałkowe południe.
Ale miałam nadrabiania od piątku
Wiec tak, w czwartek byłam na prenatalnych, z dzidziem wszystko ok, tydzień młodsze niż by wynikało z om (a ja wiem dlaczego - bo lekarze wyliczając termin - przynajmniej ci, z którymi miałam przyjemność- nie biorą pod uwagę przy wyliczaniu terminu długości cyklów) - od 6 tc cały czas ten jeden tydzień - także rośnie jak powinno. Nie udało nam się dowiedzieć płci, a dziewczyny zadowolone bo słyszały serduszko
.
Co do wózków, my szukamy używki - w dobrej cenie można znaleźć dobry wózek- mam tylko jeden problem - stelaż musi mi się zmieścić do bagażnika - a na co dzień jeżdżę seicento
.
I zmieniam lekarza, ja nie mam ochoty co wizytę się wypytywać o wszystko, bo lekarz sam z siebie nic nie powie, a jak byłam na usg, które teoretycznie miało być wpisane do karty ciąży to spędziłam tam chyba ze 3 minuty :O
Ja usg 3d miałam w trakcie prenatalnych. Nawet nie wiedziałam że będę mieć. Poprostu lekarz w trakcie usg genetycznego wcisnął jeden przycisk i przełączyło się od razu na 3D, obok był podgląd 2D. Mysle ze to zależy od miejsca w którym robisz takie badania i jaki mają sprzętCześć dziewczynyja dzisiaj cały dzień w oracy a taka piękna pogoda...
Dziewczyny wy tak wcześnie robicie to usg 3D? Nie wolicie poczekać aż dziecko podrośnie i będzie widać twarzyczkę i wgl?my tak chcemy zrobic
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja usg 3d miałam w trakcie prenatalnych. Nawet nie wiedziałam że będę mieć. Poprostu lekarz w trakcie usg genetycznego wcisnął jeden przycisk i przełączyło się od razu na 3D, obok był podgląd 2D. Mysle ze to zależy od miejsca w którym robisz takie badania i jaki mają sprzęt