Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby Ci się wszystko unormowalo... Ja to czasem mam wrażenie ze na IP traktują wszystkie ciężarne jak mega panikary które z każdym klociem lecą do szpitala. Zamiast starać się zrozumieć bo nie wiadomo jaką historię ma konkretna kobieta. EhhhDzień dobry wszystkim. No więc ja siedziałam wczoraj na kiblu do godziny 3 i walczyłam sama z sobą. Później zaczęłam sikać z krwią i leciały mi takie małe skrzepki. Może to i głupie ale po wielkiej męce pojechałam na IP bo się już panicznie bałam. Oczywiście wszystko tam z łaską ale mam to głęboko. Okazało się że mam ostre zapalenie pęcherza i dostałam antybiotyk w jednej dawce. Teraz jest już lepiej tylko pod koniec oddawania moczu cholerny ból i jeszcze większe skrzepy. Dziś mam się stawić do swojego lekarza ale nie wiem czy mi się to uda bo są kolejki. Zrozumiałam że do gina a nie rodzinnego.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym powiedziala, ze chłopak [emoji14]
Hahano to teraz tym bardziej nic nie wiem
![]()
To ja pokażę Wam jakie Nam Pani Dr zrobiła ujęcie pomiędzy nóżkami Naszego Malucha![]()