Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oby Ci się wszystko unormowalo... Ja to czasem mam wrażenie ze na IP traktują wszystkie ciężarne jak mega panikary które z każdym klociem lecą do szpitala. Zamiast starać się zrozumieć bo nie wiadomo jaką historię ma konkretna kobieta. EhhhDzień dobry wszystkim. No więc ja siedziałam wczoraj na kiblu do godziny 3 i walczyłam sama z sobą. Później zaczęłam sikać z krwią i leciały mi takie małe skrzepki. Może to i głupie ale po wielkiej męce pojechałam na IP bo się już panicznie bałam. Oczywiście wszystko tam z łaską ale mam to głęboko. Okazało się że mam ostre zapalenie pęcherza i dostałam antybiotyk w jednej dawce. Teraz jest już lepiej tylko pod koniec oddawania moczu cholerny ból i jeszcze większe skrzepy. Dziś mam się stawić do swojego lekarza ale nie wiem czy mi się to uda bo są kolejki. Zrozumiałam że do gina a nie rodzinnego.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym powiedziala, ze chłopak [emoji14]
Hahano to teraz tym bardziej nic nie wiem
![]()
To ja pokażę Wam jakie Nam Pani Dr zrobiła ujęcie pomiędzy nóżkami Naszego Malucha![]()