igusiad
Fanka BB :)
Kasia86. Ja przy moim ruchliwym dziecku wiem napewno że słyszę jego ruchy. Może nie kopniaki ale jak się przemieszcza :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Makijażem u mnie będzie się zajmowała pracownica Ale ja używam podkładu Maxfactor Miracle Match i pudru w kamieniu Facefinity Compact też Maxfactor-jak dla mnie to połączenie jest idealne a też mam cerę mieszaną i teraz sporo wyprysków [emoji6]O. A możesz mi podpowiedzieć jaki jest najlepszy podkład do cery mieszanej? Chciałabym kupić taki, żeby nie robił tapety, ale żeby w miarę nieźle maskowal moje pojedyncze wypryski , bo ten progesteron trochę popsuł mi cerę... jakimi kosmetykami malujesz klientki jeśli mogę wiedzieć?? :-)
No właśnie mam to samo, tak się czasem wierci że zagłusza swoje tętno [emoji23] A u mnie jeszcze dodatkowo łożysko na przedniej ścianie więc i moje tętno przebija [emoji12] Ale dajemy radę [emoji16]Kasia86. Ja przy moim ruchliwym dziecku wiem napewno że słyszę jego ruchy. Może nie kopniaki ale jak się przemieszcza :-)
Ja też mam zwykły detektor BabySound bez miernika tętna i daje radę [emoji6]Ja swoje to może z dwa razy słyszałam. Ale ja mam ten najzwyklejszy detektor. Ale wczoraj moje dziecko zrobiło mi niespodziankę i dało posłuchać dłużej serduszka. Nawet mąż i syn się złapali. I nie musiałam długo szukać bo czułam gdzie jest.
Witamy i trzymamy kciuki za dobre wynikiWitajcie dziewczyny... Jestem wpisana w forum listopadowych mam ale znajac moje szczescie urodze w pazdzierniku wiec pozwolcie ze bede do Was zagladac.
Mam pytanie... Czy ktoras z Was miala wykryty cukier w moczu a we krwi byl ok?
Troszke sie martwie bo przy normie 20mg ja mialam 824mg i w karcie ciazy mam wpisany wynik na czerwono oczywiscie mam powtorzyc badania i dodatkowo zrobic kreatynine bo podejrzenie pada na nerki... Strasznie sie boje bo teraz bylam w ciazy blizniaczej i jedno malenstwo stracilam na poczatku kwietnia... Drugi maluch walczy dzielnie ale boje sie ze przez te nerki moge mu zaszkodzic
A Kasiu malujesz też Panie?Ja dziś nie daruję, później będzie trochę przebrane a potrzebuję całą paletę podkładów [emoji16]
![]()
Makijaże dopiero będę wprowadzać ale będzie się nimi zajmować moja pracownica, ja pozostanę specjalistką od paznokci i rzęs [emoji12]
Ja do malowania klientek polecam podkłady Mary Kay i ogólnie kolorówke, bo jest na poziomie Lancome czy estee lauder a tańsza i dla konsultantek jest bardzo duży upust. Ja malowalam wszystkie klientki tymi podkladami całe dwa sezony ślubne i wszystkie zachwycone. Super się trzymają i dla każdej cery się nadaje, można go budować kolejnymi warstwami.Makijażem u mnie będzie się zajmowała pracownica Ale ja używam podkładu Maxfactor Miracle Match i pudru w kamieniu Facefinity Compact też Maxfactor-jak dla mnie to połączenie jest idealne a też mam cerę mieszaną i teraz sporo wyprysków [emoji6]
![]()