Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam kolejna mamusieCześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum, mam na imię Kasia, 25 lat, termin porodu na 27 październikaPierwsza wizyta u gine już za mną - widać piękny pęcherzyk i wydawało się pani doktor, że w pęcherzyku już zaczątek czegoś się dzieje, ale nie chciała nic więcej mówić - 16 marca idę na kolejną wizytę.
To moja pierwsza ciąża, a biorąc pod uwagę to że jestem po pedagogice specjalnej - okropnie wszystko przeżywam i się boję ;<
Udało się nam w 4 cyklu co przy mojej niedoczynności tarczycy było prawdziwym cudem dla mnie![]()
Fajnie że istnieją takie fora, miło się czyta Waszą radość![]()
Trochę za wcześnie...Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()
Od 11-13tc , przesun o tydzień [emoji6]Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()
Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()