okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
O rety jakie cudowne ujęcie [emoji1][emoji1][emoji1]Dostałam usg na płycie, a w domu już komputerów z wejściem na płyty brak [emoji16] ale jakoś się udało - przedstawiam (chyba) KostkaZobacz załącznik 846641
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O rety jakie cudowne ujęcie [emoji1][emoji1][emoji1]Dostałam usg na płycie, a w domu już komputerów z wejściem na płyty brak [emoji16] ale jakoś się udało - przedstawiam (chyba) KostkaZobacz załącznik 846641
Dostałam usg na płycie, a w domu już komputerów z wejściem na płyty brak [emoji16] ale jakoś się udało - przedstawiam (chyba) KostkaZobacz załącznik 846641
Jestem tego samego zdania [emoji4] ja mam wg USG o tego kazał mi się trzymać lekarz. Ale 4 dni różnicy to aż nie taka różnica. Myślę że to nie ma znaczenia [emoji6]Hej Dziewczyny, jak Wy w końcu liczycie tygodnie i terminy porodu? Wg OM czy USG, bo zgłupiałam. Wg OM mam 21.10 a wg USG 17.10 i nie wiem jak się do tego odnieść. A jesli chodzi o ciąże, to ta moja trzecia jest dla mnie najprzyjemniejsza[emoji846]minęły mdłości i energii mam w sobie więcej niż przed ciąża. Wogole czuje ze to dojrzałe macierzyństwo będzie mi dawało wiele satysfakcji. Czas tak szybko mija, a dzieci tak szybko dorastają ze trzeba się cieszyć z każdej chwili z nimi
Hej Dziewczyny, jak Wy w końcu liczycie tygodnie i terminy porodu? Wg OM czy USG, bo zgłupiałam. Wg OM mam 21.10 a wg USG 17.10 i nie wiem jak się do tego odnieść. A jesli chodzi o ciąże, to ta moja trzecia jest dla mnie najprzyjemniejsza[emoji846]minęły mdłości i energii mam w sobie więcej niż przed ciąża. Wogole czuje ze to dojrzałe macierzyństwo będzie mi dawało wiele satysfakcji. Czas tak szybko mija, a dzieci tak szybko dorastają ze trzeba się cieszyć z każdej chwili z nimi
Hej Dziewczyny, jak Wy w końcu liczycie tygodnie i terminy porodu? Wg OM czy USG, bo zgłupiałam. Wg OM mam 21.10 a wg USG 17.10 i nie wiem jak się do tego odnieść. A jesli chodzi o ciąże, to ta moja trzecia jest dla mnie najprzyjemniejsza[emoji846]minęły mdłości i energii mam w sobie więcej niż przed ciąża. Wogole czuje ze to dojrzałe macierzyństwo będzie mi dawało wiele satysfakcji. Czas tak szybko mija, a dzieci tak szybko dorastają ze trzeba się cieszyć z każdej chwili z nimi