Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo tak, jem ciagle pomidory, moglabym bez przerwy
Czuje ze chlopak ale nie wiem. W czwartek sie dowiemJeszcze troche,to jak zobaczą mnie w drzwiach biedronki to zaczna koktajlowe chować bo jedna wizyta to jakieś 1,5 kg i tylko to wcinam
A wiecie dziewczyny co u Was ma byc?![]()
Ja jem podobnie jak przed ciaza [emoji4]Ja przed ciaza głównie pomidory, warzywa, mięso, jaja, zero owoców. Czułam się wtedy wspaniale. Na low-carbie można jeść 1-2 posiłki dziennie i nie chodzi się głodnym. Wszystko co miało dużo węglowodanów eliminowałam, bo tyłam i zle się czułam. Zaszłam no i cóż... zaczelam jeść same ciasta, słodycze i owoce. A pomidory, jajka, warzywa odrzucone [emoji23] całkiem na odwrót. Teraz powoli wracam do jajek, pomidorów itd [emoji16]
Dobry chinczyka jadłam w radości przy PKP radość. (obok wcześniejszego budynku pizzy z radości) to jest w takim szeregowcu. Chyba na ul. Panny wodnej.Ooo powiedz Ty mi gdzie chinolka jadasz?Ja w Wawie to może tylko z raz jadłam na Grochowskiej, naprzeciwko Wspólnej Drogi (nazwy nie pamiętam). Tak to w CH Promenada jest Silver Dragon to też dobre jedzonko tam dają za rozsądną cenę
![]()
Bo nikt o tym nie mówi. Moja mama też nie odciagala skórki i jak poszła z bratem na usg bioderek to lekarz ja opieprzyl a potem tak pociągnął to podobno krew poleciała. Ale potem już problemów nie było.Napisz coś więcej. U nas niby zakażenia nigdy nie było, ale wcale dobrze nie jest. A oczywiście stosowałam się do nowoczesnej szkoły, żeby nie odciągać. Chodziliśmy do chirurga, stosowaliśmy steryd, udało się całkowicie odciągnąć, ale tak naprawdę teraz znowu jest ciasny.
O mamo, czarna magia dla mnie, matki dziewczynki. Obsługa faceta brzmi bardziej skomplikowanie [emoji14]Bo nikt o tym nie mówi. Moja mama też nie odciagala skórki i jak poszła z bratem na usg bioderek to lekarz ja opieprzyl a potem tak pociągnął to podobno krew poleciała. Ale potem już problemów nie było.
Chłopcom trzeba od początku przynajmniej raz dziennie oddciagnac skórkę z zoledzia.
Jej ale Ci zazdroszczę ! U mnie wszystkie bliskie koleżanki sa na innej planecie, bardzo mi brakuje żeby z kimś pogadać o wyjazdach nawet nie ma co mowic, chcemy jechac cala ekipa na majowke ale nikt nie kuma ze malego nie wezmiemy ze soba bo to nie to towarzystwo z ktorym mozna zabrac dziecko, mozemy na jedna noc wszyscy kreca nosem ...