Szalona 29
Moderatorka
Mam juz dwa siusiaki do pilnowania przez tyle lat.Kilka miesięcy za nim schodził problemów. Ale wciąż tego pilnuje a on ma już 9 lat.
.?? I byc moze trzeci
Myslalam ze jak sie uda.to problem z glowy
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam juz dwa siusiaki do pilnowania przez tyle lat.Kilka miesięcy za nim schodził problemów. Ale wciąż tego pilnuje a on ma już 9 lat.
A wlasnie..bo mam przeterminowany clotrimazolum w czopkach dopochwowych..a ze przeterminowany to go nie mam..ale mam tez w formie masci..czy to to samo.. mozna sie tam mascia smarowac ?
Wyrzucilam do kosza juz..ale wyjme ulotke..i sklad porownam....
W ogole masc jest bez recepty..a czopk dopochwowe chyba sa na recepte
To czemu jedno na recepte a drugie nie ?To to samo , można się smarować![]()
Bo maść ma niższe stężenie substancji czynnejTo czemu jedno na recepte a drugie nie ?
Leków nie wyrzuca się do kosza. Są specjalne pojemniki w aptece na leki przeterminowane![]()
Ja też jutro prenatalne, na 14:00. Stres ogromny, trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze <3
I jest pewnie mniej szkodliwe niz nystatyna ??Bo maść ma niższe stężenie substancji czynnej
Spokojnie bedzie dobrze [emoji6] Kogo wybralas? Czytalam na znanylekarz.pl ze od niedawna przyjmuje w luxmed jakas hiper de lux Pani profesor ??
No wreszcie nadrobiłam ponad 10 stron , nie było mnie na forum popołudniu...
Czytam wasze komentarze komentarze odnośnie wagi... Same szczuplutkie mamusie ..
ja 167 cm i waga przed ciążą 58,5 kg
Dziś już 60 kg...![]()
Tak, bo clotrimazolum to nie antybiotyk , maść ma tylko 1%, można ja stosować na skore i błony śluzowe , nie tylko ginekologicznie, no tez na grzybice stop czy skory , a nystatyna to antybiotyk , silny, z reszta wszystkie przeciwgrzybicze antybiotyki są dość toksyczneI jest pewnie mniej szkodliwe niz nystatyna ??