sandralevv93
Fanka BB :)
Ja tez biorę kąpiele, kocham swoją wanne [emoji173][emoji3]Powodzenia jutro dziewczyny ! Ja tam sie kapie, nie we wrzątku ale jakos prysznic nie do konca mi odpowiada. Do tego wiadomo nie 1h leżenie wannie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez biorę kąpiele, kocham swoją wanne [emoji173][emoji3]Powodzenia jutro dziewczyny ! Ja tam sie kapie, nie we wrzątku ale jakos prysznic nie do konca mi odpowiada. Do tego wiadomo nie 1h leżenie wannie.
A bezcycata 52kg przy takim wzroscie [emoji23] hehe tyle samo mam wzrostu, ale cycki zawsze małe, nawet w ciąży nie urosly [emoji3] ale juz przytylam 2,5kg [emoji58]To tez bardzo szczuplutka jesteś !
Ja jestem szczupła a mam 63 kg przy 163 cm wzrostuz tym ze ja mam kawał cyca
Myslalam ze skoro ginka.przepisala w ciazy..czytalam na forach ze. Ginekolodzy przepisuja... no ale jak toksyczny...
Siiedze w wywarze z kory dębu.... ehhhh...
Przyjemnie..i nie swedzi..... jak czesto te nasiadowki ??
A clotrimazolum :??? On jest na bakterie..i drozdzaki..tak w ulotce.i ze tam gdzie nystacyna nie pomoze to tym..to mam z poprzedniej ciąży....? Tez przez gina przepisane....
Rece sa wtedy na zewnatrz? Czy na noc sie je zqmyka w spiworku?No dokładnie u nas też tak było. [emoji4]
Młody spał w spiworkach jakoś chyba do 2 lat. Zawsze był przykryty [emoji4] nie bałam się że się zbytnio okryje kolderką. ..Bo jej nie używałam [emoji23]
Spiworki są genialne...już po tym okresie spowijania oczywiście.
Tu takie przykładowe dla mamusiek, które dopiero rozpoczynają swoją drogę [emoji6]Zobacz załącznik 847683Zobacz załącznik 847684
Mi wczoraj gin polecila przez 5dni lactovaginal stosowac.Kurcze dziewczyny nie wiem czy nie przyplatala mi się jakaś infekcja pochwy... Piecze i swędzi. A ja tu nie mam żadnych leków, tylko suplementy i euthyrox.... Czym się ratować?
Nie ukrywam że mi też marzy się 3O nas tez tak wszyscy mówili: odchowacie dwójkę i będziecie mieć spokój, skupiacie się na pracy i przyjemnościach- a nam się trzeciego zachciało i znów zaczynamy przygode[emoji6][emoji106]
duża rodzina to moje marzenie <3U mnie też żądza pomidory, ale ze śmietanką 30% i cebulą <3 mogę jeść i jeśćCo do jedzenia to ja pierwsza ciaza i druga identyczna, rzyganie przez 2 mies a jedzenie to pomidory i majonez.
Pierwszy chlopak drugi tez ma byc chlopczyk wiec cos w tych pomidorach jest rzeczywiscie [emoji38]
o ja też 11 październikto prawie jak u mnie, siostra 18 wrzesnia a ja 11 pazdzirnik, ale czuje ze jednak we wrzesniu urodze![]()
Kurde który masz tydzień? U mnie 14 ttydzień i 6 dni to moja druga ciąża i nic nie czuję. Wizytę mam dopiero 11.05 i zaczynam schizowac, że może jest coś nie tak...Tak...to cudowne uczucie. Ja również czuję ruchy. Od soboty [emoji1][emoji1][emoji1] jestem mega szczęśliwa [emoji1][emoji1][emoji1]