Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja posłałam córkę do prywatnej zerówki waldorfskiej. Potem chcę ją zostawić tam w szkole. Opłaty są niewielkie, w tego typu placówkach rodzice są zaangażowani w wiele spraw, ale ten typ pedagogiki odpowiada mi najbardziej.A ja dzis dostałam dobra wiadomość ze ktos zrezygnowal i jest miejsce dla mojego syna w żłobku prywatnym( moze na koniec roku uda sie nam w publicznym to wtedy go przeniesiemy [emoji6] ) bede wtedy w 8 mies wiec troche sobie dychne.
Jakie sa wasze opinie lepiej prywatne czy publiczne żlobki ???
Mam nadzieje ze ten żłobek jest spoko bo mamy go po drugiej stronie ulicy a chrześniak chodzi do tej wlasnie sieci Kraina Odkrywcy ale w Krk i sa bardzo zadowoleni mam nadzieje ze u nas tez trzymają poziom.
A ja dzis dostałam dobra wiadomość ze ktos zrezygnowal i jest miejsce dla mojego syna w żłobku prywatnym( moze na koniec roku uda sie nam w publicznym to wtedy go przeniesiemy [emoji6] ) bede wtedy w 8 mies wiec troche sobie dychne.
Jakie sa wasze opinie lepiej prywatne czy publiczne żlobki ???
Mam nadzieje ze ten żłobek jest spoko bo mamy go po drugiej stronie ulicy a chrześniak chodzi do tej wlasnie sieci Kraina Odkrywcy ale w Krk i sa bardzo zadowoleni mam nadzieje ze u nas tez trzymają poziom.

No właśnie tak czytam że wszystkie takie drobniutkieO rety, Wy tu wszystkie takie chudzinki, pozazdrościć... Ja startuję z przeciwnej strony, z super nadwagąPrzed ciążą schudłam 8kg, a to i tak prawie nie zrobiło różnicy, a teraz jakieś 1,5-2kg znów na plus, ale staram się kontrolować, żeby waga bardziej stała niż rosła. Chciałabym bardzo nie przybrać więcej niż te 7kg, ale to pierwsza ciąża, więc nie mam pojęcia, jak to moje nieszczęsne ciało będzie się zachowywać...
![]()
Ja mieszkam na wsi i będę dowozic córkę do miasta.Zazdroszczę Wam w dużych miastach macie pełno żłobków ... U mnie w mieście 10 tys ok wielkość jest raptem 2 przedszkola państwowe 1 przedszkole prywatne i 1 żłobek prywatny dla może 20 os dzieci max od 12 czy 15 m-cy dopiero... I radź Sobie sama rób co chcesz .
W panstwowych oczywiście pierwszeństwo samotne matki i rodzice z niskimi dochodami , a ich najwięcej u mnie w okolicy bo dookoła same małe wsie ( sama pochodzę ze wsiwięc zostaje prywatne przedszkole w którym też jest mało miejsca . Ehhh te tematy dopiero za jakiś czas , w sumie jeszcze nie wiem co będzie po 12 mc macierzynskiego
![]()
Ja też wybrałam całe opakowanie i jest zdecydowanie lepiej - wcześniej mnie piekło trochę i zapach nie był zbyt przyjemny. Dodatkowo zaczęłam używać płynu do higieny intymnej Lakcyd plus, ma niskie pH i właśnie jest polecany przy podrażnieniach i dla kobiet w ciążyMi wczoraj gin polecila przez 5dni lactovaginal stosowac.