NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ja tak pośrednio zawsze celowalam, ani najbardziej popularne, ani jakieś mega oryginalneU mnie raczej baz szaleństwa Jan albo PolaStarszy syn to Mateusz
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tak pośrednio zawsze celowalam, ani najbardziej popularne, ani jakieś mega oryginalneU mnie raczej baz szaleństwa Jan albo PolaStarszy syn to Mateusz
![]()
Ludzie jak rozmawiam z nimi o niedoczynnosci to mi wmawiaja ze ja to chyba nadczynnosc mam bo jestem szczupla. Uwielbiam komentarze ciotek ktore wiedza lepiej na co sie lecze od 5lat[emoji16]Cale szczęście sa wyjatki, bo ja mam niedoczynność i nigdy problemow z,wagą nie mialam.
O tak,ciotki które znają się na każdej medycznej specjalizacji są najgorsze. Ja nie wiem tak do końca jak jest z samą niedoczynnością bo u mnie jest Hashi i ten cholerny gruczolak,coś ponoc nadnercza mi jeszcze szwankująLudzie jak rozmawiam z nimi o niedoczynnosci to mi wmawiaja ze ja to chyba nadczynnosc mam bo jestem szczupla. Uwielbiam komentarze ciotek ktore wiedza lepiej na co sie lecze od 5lat[emoji16]

Paranoja po prostu.....Odnośnie wczorajszej akcji w szpitalu Bielanskim tutaj wszystko opisane :
Link do: Na ewakuację noworodka z mamą ze Szpitala Bielańskiego do Medicover | zrzutka.pl
Mi sie pofarcilo, bo mam umowe do 20 listopada, wiec jeszcze sie zalapam z porodem i szef chcac nie chcac musi mi przedluzyc do konca macierzyńskiego [emoji3]To ja jestem w tej samej sytuacji w sensie ze mam umowę do dnia porodu.