Szalona 29
Moderatorka
Doczytalam..ale to jest was 2...a moze ankiete tak dla zabawy zrobimy..zobaczymy jak statystyka wyjdziepewnie później doczytasz że jednak nie jestem w tym sama![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doczytalam..ale to jest was 2...a moze ankiete tak dla zabawy zrobimy..zobaczymy jak statystyka wyjdziepewnie później doczytasz że jednak nie jestem w tym sama![]()
Piękna pogoda sie zapowiada [emoji6] a my dzis musimy zmienic kierunek z placu zabaw na rossman bo zrobilam wczoraj henne na wlosach w kolorze gorzka czekolada siwe zlapalo tak mniej wiecej a na rozjasnianych wczesniej u fryzjera koncach wyszedl mi zielony refleks [emoji43][emoji43][emoji23][emoji23] nie wiem jak to możliwe ta glajza byla zielona ale myslalam ze takie rzeczy tylko na filmach [emoji12]
A wczoraj na placu zabaw użerałam sie z starszymi paniami ktore palily papierosy siedzac na lawkach w zagrodzonym placu zabaw [emoji33] nigdy mi sie to nie zdarzylo predzej bym sie spodziewala nastolatkow niz Pan kolo 70 i jeszcze chcialby dysktuowac o slusznosci palenia w takim miejscu ... rece opadaja
Dzis ja moje zielone wlosy i moj syn podjedziemy w inne miejsce [emoji38]
Wy się dziwicie że lekarz nie wyłapał zd. A w okolicy moich rodziców jest rodzina, której urodził się synek bez rączek. Chodzili normalnie na USG i lekarz jakiś pacan nie zobaczył że dziecko nie ma rączek. nie chodzi mi o to że mogliby usunąć to dziecko bo oprócz tego zdrowe. ale chociaż psychicznie się przygotować. No chore...
No niestety są takie rodziny. Szkoda ze kiedyś nie było za to 500 + bo moja mama z jednej wypłaty wychowywała mnie i brata i na pewno by jej to dużo ułatwiło.
Ja w pierwszej ciąży odstawiałam ok. 16 tc i wszystko było ok do końca ciąży. Dostałam wtedy w 6tc duphaston, bo mi progesteron zleciał i dostałam plamienia (lekkie, jasnobrązowe), a poza tym to już było po poronieniu zatrzymanym. Teraz ciągle wcinam, właśnie niby leczniczo na te krwiaki ALE ja już brałam progesteron, jak mi się powiększały/robiły nowe, więc szczerze mówiąc to mnie średnio przekonuje ten efekt leczniczy.Ech dziewczyny, a ja dziś odstawiłan Duphaston jak mi lekarz kazał... Trochę się stresuję, bo wcześniej progesteron miałam baaardzo niski i ponoć przez to ciągle nowe krwiaki, niby teraz to łożysko przejęło tę funkcję, ale skąd mam to wiedzieć czy na pewnoA wizyta dopiero 10 maja...
Na szczęście mam dopplera, to sobie chociaż co drugi dzień przez kilka sekund posłucham serduszka
Ale z tego co kojarzę to sporo z Was poodstawiało już Duphaston albo Luteinę? I było wszystko ok?
Tez znam takie przypadki...czytalam gdzies ze sporo dzieci z ZD wyglada na usg jak zdrowe dziecko, ma kosci nosowe i czasem trudno to wylapac[emoji53] tez mnie nachodza takie obawy jak Ty masz, ale mysle pozytywnie! Nasze dzieciaczki beda zdrowe![emoji5]
Cześć, dziewczynypodczytuję Was od dłuższego czasu, ale chyba dopiero teraz na dobre zaczynam wierzyć w tę moją ciążę i w jej szczęśliwe zakończenie
Więc postanowiłam dołączyć
Mam 28 lat, tp na 10 października, aktualnie 16 tydzień w toku
Będzie córeczka (wiemy na pewno, bo robiliśmy test harmony), a starania trwały dłuuuuuuuuuugie 3,5 roku... Pozdrawiam
![]()