monami
Fanka BB :)
Dziewczyny szybciej ruchy się wyczuwa jak łożysko jest na przedniej czy tylnej ścianie macicy?
Tylniej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny szybciej ruchy się wyczuwa jak łożysko jest na przedniej czy tylnej ścianie macicy?
Tylniej![]()
No ja też mam na przedniej.Łoo to troche zejdzie [emoji23]
Mi lekarz powiedział na prenatalnych ze zawsze pozostaje 5% niepewności, dlatego sa takie kobiety ze robią dodatkowo Nifty - wtedy podobno 1% niepewności zostaje. Niestety po za zespołem dawna sa jeszcze inne problemy które mogą nas spotkac, np. podczas porodu, ale pamietajmy ze jednak duża większość dzieci rodzi się całkowicie zdrowych[emoji846]
Kajetan? Myślę właśnke o imieniu Kajetan-Kajtek. Starszy to Szymek.Kajt miał być Antosiemnie wybaczyłabym sobie tego teraz chyba
![]()
Cześć, dziewczynypodczytuję Was od dłuższego czasu, ale chyba dopiero teraz na dobre zaczynam wierzyć w tę moją ciążę i w jej szczęśliwe zakończenie
Więc postanowiłam dołączyć
Mam 28 lat, tp na 10 października, aktualnie 16 tydzień w toku
Będzie córeczka (wiemy na pewno, bo robiliśmy test harmony), a starania trwały dłuuuuuuuuuugie 3,5 roku... Pozdrawiam
![]()
Cześć, dziewczynypodczytuję Was od dłuższego czasu, ale chyba dopiero teraz na dobre zaczynam wierzyć w tę moją ciążę i w jej szczęśliwe zakończenie
Więc postanowiłam dołączyć
Mam 28 lat, tp na 10 października, aktualnie 16 tydzień w toku
Będzie córeczka (wiemy na pewno, bo robiliśmy test harmony), a starania trwały dłuuuuuuuuuugie 3,5 roku... Pozdrawiam
![]()
A do mnie nadal nie dociera.... jak widze nq usg..super...rzeczywiscie bede mama..a jak tydzien nie widze to mam watpliwoscu az do kolejnego badania... dziwne toNo witamyw sumie Cię rozumiem , do mnie też dopiero jakoś nie dawno dotarło że będę mamą hihi , też mam 16 tc aktualnie.
Jak tak patrzę na te koszta żłobków to masakra. U mnie chyba wszystkie żłobki i przedszkola w mieście są dofinansowywane ze środków urzędu miasta - również po czesci prywatne. Synek chodził właśnie do takiego prywatnego - to wychodziło coś ok 320 zl + wyżywienie 1, 7 zl za dzień.