wuoszka
Aktywna w BB
Dziękihej, ja robiłam, pobranie miałam w środę, w kolejny czwartek rano był wynik. Czyli tak tydzień.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękihej, ja robiłam, pobranie miałam w środę, w kolejny czwartek rano był wynik. Czyli tak tydzień.
Jak korzystam z luxmedu w Łodzi, ogólnie jestem zadowolona. Moja lekarka bez problemu daje zwolnienie, sama mi proponowała już na samym początku ciąży. Są spore kolejki do USG, trzeba umawiać się dużo wcześniej. Są też lekarze o których słyszałam bardzo złe opinie, ja sama zanim wybrałam lekarza do prowadzenia ciąży to odwiedziłam kilku
Widzisz też tak myślałam i nie do końca tak jest. Znalazłam klinikę w Rzeszowie która to dziadostwo usuwa i nie ma ryzyka że kobieta nie będzie mogła mieć już dzieci tylko w trakcie ciąży tego nie robią. Robi się to nieinwazyjne. Masz całkowitą rację żeby o tym nie myśleć ale im więcej rozmawiam tym więcej wiem od różnych ludzi mnie ten miesniak dokucza i to m9cno ból jest taki że nie mogę się z boku na bok przekręcić więc ciężko o nim nie myśleć ;-( znajomej znajoma miała potworniaka to złośliwy wytwór którego lekarze usunęli w 16 tyg A ciążę odnosiła do końca są różne przypadki. Dziękuję za słowa otuchy mega to pomaga ja wiem że dam radę jestem mega silna osobą i dzidzia ma.to po mnie i też się o swoje miejsce postara kopniaka miesniakowi zasadzi i moze ten da mi spokój ;-)@pysia1986 z mięśniakiem w ciąży nic nie zrobisz.
Odpuść w ogóle myślenie o nim w ciąży dla dobra Dzidzi.
Po urodzeniu może być tak, że On się naprawdę sporo zmniejszy.
Usuwanie to mocna ingerencja.
Porozmawiaj z mądrym lekarzem.
Ja mam 3 niewielkie i lekarz kazał absolutnie w ogóle o nich nie myśleć.
Póki co nie rosną. Usuwanie to też robi się wówczas jak kobieta nie chce mieć juz dzieci .
Bardzo często przez hormony robią się i tak nowe.
Pysiu Droga trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje lepsze samopoczucie :-*
Nie panikuj ciesz się ciąża.
Pozytywne myślenie . Nawet przez łzy.
też tak miałamDziękiJa robiłam w zeszłą środę i się zastanawiam kiedy mogę zacząć molestować klinikę telefonami
![]()
Ja oddałam 12.04 i liczę że dziś zadzwonią z wynikiem. Dam znać ogólnie powiedzieli 7-9 dni roboczych.dziewczyny! długo tu nie zaglądałam. udzielam się jedynie na fb acz mam pytanie. Czy któraś robiła NIFty? Jeśłi tak to jak długo czekałyście na wyniki ?
Ja zaczęłam myśleć o tym w weekend i chciałam dziś już się umawiać na lipiec najlepiej ale chłopak poradził żebym na jutrzejszej wizycie ginekologa dopytala kiedy najlepiej. Dam znać co powie.Cześć Dziewczyny....tak myślę o szkole rodzenia ? Czy już jesteście zapisane, czy to już jest dobry moment na zapisanie się ? Nie za wcześnie ?
Trochę tego nie rozumiem jak lekarz może nie dać zwolnienia jak pacjentka mówi że źle się czuje. Ja czuję się znacznie lepiej niż na początku ciąży ale zdążają mi się zawroty głowy i ogólnie jestem "spowolniona". Może czasem trzeba trochę podkolorować to jak się czujesz skoro chcesz iść na zwolnienieDzięki za info. Ja właśnie boje się ze mój gin do końca ciąży będzie zwlekał z propozycja L4 mimo ze ostatnio słabo się czułam-cały czas pracuje. Doszły mnie słuchy, ze tam ogólnie jest problem z dawaniem zwolnień na ciąże stad moje pytanie.
Dzięki za info. Ja właśnie boje się ze mój gin do końca ciąży będzie zwlekał z propozycja L4 mimo ze ostatnio słabo się czułam-cały czas pracuje. Doszły mnie słuchy, ze tam ogólnie jest problem z dawaniem zwolnień na ciąże stad moje pytanie.
Dzięki za info. Ja właśnie boje się ze mój gin do końca ciąży będzie zwlekał z propozycja L4 mimo ze ostatnio słabo się czułam-cały czas pracuje. Doszły mnie słuchy, ze tam ogólnie jest problem z dawaniem zwolnień na ciąże stad moje pytanie.