ola_9090
Fanka BB :)
Tylko podstawowaMialas premie, dodatki czy tylko podstawową wypłatę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko podstawowaMialas premie, dodatki czy tylko podstawową wypłatę?
Trzymam kciuki teraz za Ciebie !!!!no wlasnie mówiłam, że strasznie długo aż sie zmartwiłam,z e z jakichś przyczyn też moge tyle czekac jak wszedzie czytam o tygodniu. Ale najważniejsze, że dzidzinka zdrowa. Też już chciałabym odetchnąć z ulgą :*
Ja mam różnie ostatnio miałam za równe 30 dni a teraz mam zwolnienie na 3 tygZe śląska jestem![]()
Dziewczyny które maja płacone przez ZUS macie zwolnienia wystawiane co 4 tygodnie bo piszecie pełna miesięczna wypłata ..... ja mam wystawiane co 3 tygodnie wiec dostaje pieniądze tylko za ten okres mam wszystko rozbite na poszczególne zwolnienia
2400 zł zapłaciłam a najgorsze jest to że te p.... nawet do mnie nie zadzwoniła że wynik jest od 19.04 dziś ja zadzwoniłam zapytać bo już martwiła się zresztą pisałam Wam o tym. Zwróciłam uwagę Pani a jutro napiszę bezpośrednio do dyrektora placówki jak zostałam potraktowana i na forum również. Masakra ja od 12 dni jestem mlekiem nerwów A Pani nie pofatygował się zadzwonić. Ci ludzie co coraz gorsi A co będzie dalej jak takich debili zatrudniają.
Lekarz zalecił aminopunkcja inwazyjna metoda i poinformował co jest odpłatnie dostępne. Ja wybrałam NIFTY akurat w ten przychodni mieli ale gdyby to i 5 tyś kosztowało to i tak bym zrobiła. Wiem że każdy ma inna sytuacja finansowa ale dla mnie to było normalne że chce wiedzieć A nie ryzykować i wynik szybciej. Amonopunkcja wynik około 3 tyg A u mnie i tak już późno było i to mnie najbardziej dobijalo że do końca nie wiedziałam jaka decyzje bym podjęła jak by się okazało że wynik zły. Dlatego napisałam że przy kolejnej ciąży wykonam to od razu A są takie gdzie od 9 tyg można genetycznie badać A za rok czy dwa to jeszcze nie wiadomo co będzie. Smutne że nie jest to refundowane bo uważam że każda kobieta powinna noc wybrać czy chce czy nie A nie na zasadzie czy stać mnie czy nie. Może kiedyś się to zmieni.OooO to nie wiedziałam że taka cena , to takie droższe badania ale masz teraz święty spokój . Chyba mamaginekolog o tym badaniu coś pisała czy snapy jakieś o ile się nie myle... Już kilka z Was wspominała o tym badaniu , obiło mi się o uszy.
A miałas od lekarza skierowanie tzn on Ci kazał zrobić czy sama robiłaś bo się martwilas ?
Jeszcze raz gratuluję że jest wszystko dobrze![]()
Hej dziewczyny co Wy na to żeby na pierwszej stronie dopisać płeć naszych dzieciaków u tych osób które już wiedzą co będą miałybo ja chętnie wracam na pierwszą stronę i sobie czytam a nigdy nie zapamiętam kto i co będzie miał
wtedy też będzie widać czy więcej mamy dziewczynek czy chlopczykow
co Wy na to?
Dziewczyny odebrałam wyniki NIFTY. Wszystko jest w porządku!!!! Będziemy mieć dziewczynkę. Dziś jest najszczesliwszy dzień w moim życiu płakałam że szczęścia chyba z godzinę. W kolejnej ciąży pierwsze co zrobię to badania genetyczne zanim pójdę na prenatalne i nigdy już nie zrobią pappy.
2400 zł zapłaciłam a najgorsze jest to że te p.... nawet do mnie nie zadzwoniła że wynik jest od 19.04 dziś ja zadzwoniłam zapytać bo już martwiła się zresztą pisałam Wam o tym. Zwróciłam uwagę Pani a jutro napiszę bezpośrednio do dyrektora placówki jak zostałam potraktowana i na forum również. Masakra ja od 12 dni jestem mlekiem nerwów A Pani nie pofatygował się zadzwonić. Ci ludzie co coraz gorsi A co będzie dalej jak takich debili zatrudniają.
No to Pewnie w takim przypadku jak byla podwyzka to wychodzi gorzejTylko podstawowa