Dopisz mnieZasiadam przed lapka, ktoras chce byc dopisana do listy?
I jak w koncu z dopisywaniem plci? Chcemy czy nie chcemy?
paula 91 27 l. pierwsza ciąża TP. 29.10.2018
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopisz mnieZasiadam przed lapka, ktoras chce byc dopisana do listy?
I jak w koncu z dopisywaniem plci? Chcemy czy nie chcemy?
'uśmiecham się, uśmiecham się, uspokoj się Kaśka ku%#a, jeszcze minuta' [emoji23]No tak tak [emoji12] zaloze sie ze w glowie myslala “pierdo** was wszystkich dajcie mi juz spokoj “
Mam takie zdjęcie, jak leżę w wózku, a w koszyku pod spodem leży nasz ówczesny piesWymarzylo mi się ze jak będę chodzić z wózkiem ba spacery to pies będzie sobie leżał w koszyku pod wózkiem !;D
Mam też trzy psy. Owczarka Belgijskiego, Niemieckiego i małą znajdę w typie sznaucera. Ale mam też duży ogród gdzie mogą sobie luzem biegać, to problem ze spacerami rozwiązany. Jak idę sama w las to Belgijke biorę żeby się pewniej czuć.Hahahahaha fajnie mieć tyle zwierzaków w Domu! Ja co prawda mam psa, kotów nie lubię. Chciałam wziąć drugiego psa ale zaszłam w ciąże i dobrze ze nie wzięłam bo nie wiem nawet jak teraz będę wychodzić na spacer rano z psem i niemowlakiem [emoji23]
Mam takie zdjęcie, jak leżę w wózku, a w koszyku pod spodem leży nasz ówczesny pieson był właśnie taki maleńki, kudlaty. Mama mówi, że tata mnie kiedyś zostawił w tyj wózku pod sklepem, wpadł tylko po chleb, wychodzi, a tam ciotka przy wózku a nasz Kapsel z pianą na pysku warczy i szczeka, żeby do mnie nie podeszła
![]()
Podziwiam was dziewczyny że macie nawet po 3 psy i to jeszcze takie duże, dzieci, mąż, dom i jeszcze psy.... Jeżeli kiedyś się zdecyduje na psa to tylko ze względu na dzieci i to będzie Jack Russell terrier
A w ogóle trzymanie psa w mieszkaniu/domu to sobie nie wyobrażam![]()
Z ciekawości zapytam, dlaczego?Podziwiam was dziewczyny że macie nawet po 3 psy i to jeszcze takie duże, dzieci, mąż, dom i jeszcze psy.... Jeżeli kiedyś się zdecyduje na psa to tylko ze względu na dzieci i to będzie Jack Russell terrier
A w ogóle trzymanie psa w mieszkaniu/domu to sobie nie wyobrażam![]()