Aga10_2018
Fanka BB :)
Nie no bez przesady , nie gniewam się hihi .
ja się boje tych różnych robaczków i latających cudów .... Eh . Taka moja natura .
Ok :-) szerszenie są ogólnie straszne. Mój Tata też kiedyś z nimi walczył.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no bez przesady , nie gniewam się hihi .
ja się boje tych różnych robaczków i latających cudów .... Eh . Taka moja natura .
Brałam witaminy przy córce - femibion. Cała ciążę. Waga córki 2950A ja się dzisiaj nasłuchałam, że kobiety, które w ciąży biorą witaminy.
Ja biorę Mama DHA. Rodzą bardzo duże dzieci, czy to prawda doświadczone Mamy ?
Koleżanka mówiła dzisiaj, że jej syn ponad 4 kg ważył. Brała codziennie witaminy i położne jej powiedziała, że to przez to.
Przykro mi. Czy Twoj gin pracuje w szpitalu, w ktorym idziesz na szew? Czy mowil Ci jak tam bedzie z posiewami?
Czekam na taxi, potem napisze co u mnie.
Brałam witaminy przy córce - femibion. Cała ciążę. Waga córki 2950
Terwaz biorę pregna plus

U mnie dziewczynka [emoji7]dziewczyny, ktore jeszcze znaja plec? Podawajcie, to dopisze do listy
Też je zamówiłam i prawie 2 tygodnie już czekam i doczekać się nie mogę;-(Dziewczyny właśnie przyszły mi leginsy ciążowe z hm, lepszych spodni od miesiąca na tyłku nie miałam![]()
Patrycja 25 lat, syn z 2015 teraz tez synekdziewczyny, ktore jeszcze znaja plec? Podawajcie, to dopisze do listy
Bralam mama dha i urodzilam syna 3400, 6 dni po planowanym terminieA ja się dzisiaj nasłuchałam, że kobiety, które w ciąży biorą witaminy,
Ja biorę Mama DHA, rodzą bardzo duże dzieci, czy to prawda doświadczone Mamy ?
Koleżanka mówiła dzisiaj, że jej syn ponad 4 kg ważył. Brała codziennie witaminy i położna jej powiedziała, że to przez to.
A tp?Patrycja 25 lat, syn z 2015 teraz tez synek