wuoszka
Aktywna w BB
a w jakim wieku ciąża ? 6 tydzien juz skonczony czy w trakcie ?No ja zarodek miałam Ale taki malutki.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a w jakim wieku ciąża ? 6 tydzien juz skonczony czy w trakcie ?No ja zarodek miałam Ale taki malutki.
Dzisiaj kończę 6 tydzień. Nóż na powiedzieć że 7a w jakim wieku ciąża ? 6 tydzien juz skonczony czy w trakcie ?
a jakiej wielkosci pęcherzyk i zarodek ? sorry za tą lawine pytań ale odchodze od zmysłow po dzisiejszej wizycie. Byłam pewna, ze na tym etapie już będzie widoczny zarodekDzisiaj kończę 6 tydzień. Nóż na powiedzieć że 7
Zarodek 4mm A pęcherzyka nie pamiętam. Za dużo emocji.a jakiej wielkosci pęcherzyk i zarodek ? sorry za tą lawine pytań ale odchodze od zmysłow po dzisiejszej wizycie. Byłam pewna, ze na tym etapie już będzie widoczny zarodek![]()
ja jestem w trakcie trwania 6, jeszcze nie skonczony ... na razie tylko pęcherzyk ale to wszystko zależy od tego kiedy miałaś owu. Moja widocznie się przesunęła niecoMyślałam ze w 7 to już serduszko widać ! Ja ide na pierwsza wizytę w 6 i pewnie tez nic nie zobaczę a myślałam ze
To już będzie odpowiedni czas
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
na pewno. ja też nei zapytałam o połowe rzeczy, o które miałam zapytać. GratulacjeZarodek 4mm A pęcherzyka nie pamiętam. Za dużo emocji.
Ja miałam nieregularne cykle i mam pcos. Na owulacje i pracę jajników piłam zioła ojca Grzegorza Sroki.A jak długie macie cykle ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom