Wonderful
Fanka BB :)
Jaki ładny no różnica widoczna od razu.Zobacz załącznik 850963 Zobacz załącznik 850964
2 tyg różnicy. Pierwsza fotka 15+2 druga 17+2 w tym czasie ani kilograma różnicy,a sylwetka zmieniła się baaardzo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki ładny no różnica widoczna od razu.Zobacz załącznik 850963 Zobacz załącznik 850964
2 tyg różnicy. Pierwsza fotka 15+2 druga 17+2 w tym czasie ani kilograma różnicy,a sylwetka zmieniła się baaardzo.
Ale cudne zdjęcie. Gratuluję [emoji8]Hej. Dawno się nie udzielalam ale czytam Was cały czas. Chciałam Wam powiedzieć że będę miała chłopczyka
. Intuicja mnie nie zawiodła kolejny raz [emoji5].Zobacz załącznik 850966
W ogóle czuję się taka "nadmuchana". Bardzo boję się że za dużo przytyje. Waga wyjściowa 56 a już jest prawie 59![]()

+ 2,5Jednak matka wie najlepiejHej. Dawno się nie udzielalam ale czytam Was cały czas. Chciałam Wam powiedzieć że będę miała chłopczyka
. Intuicja mnie nie zawiodła kolejny raz [emoji5].Zobacz załącznik 850966
Właśnie odnalazłam kartę z pierwszej ciąży tam niby waga wyjściowa 54.7 ale do 60 dobilam pod koniec czerwca. A teraz nie ma jeszcze maja a mi 1 kg do 60 brakuje. Masakra. Nie wiem jak Wy, ale ja w ogóle nie czuje się atrakcyjnie. Mam nadzieję że nie przekrocze 70 kg
ja wiem że nie mam co narzekać .

Ja juz ostatnio zaliczylam szok sasiada, ze ciaza taka mloda a brzuch duzyDziewczyny Wy wszystkie macie już widoczne brzuszki?
Ja tez sie nad tym zastanawialam. Bo mialam ogromny brzuch i seriooo nie wyobrazam sobie jeszcze wiekszego niz wtedy!A u mnie juz widać .... wieczorem to juz w ogole [emoji852]️[emoji852]️ spodnie tylko ciążowe w poprzedniej ciazy w 5 mies to talia osy nic zupelnie ehh czyli jednak w drugiej ciazy szybko jedna po drugiej brzuch widac duzo wczesniej u mnie sie sprawdzilo, tzn ze w ogole brzuch bedzie wiekszy skoro wychodzi wczesniej?
Ohoo...jakbym siebie słyszała,choć pozostawilam sobie 'przyjemność' depilacjiJa czuję się jak pasztecik , nigdy tyle nie ważyłam 61 kgja wiem że nie mam co narzekać .
W ciazy - ani włosów nie farbuje , ani nie podcinam włosów ani grzywki , ani paznokci nie robię moich kochanych hybryd na naturalnej płytce ( sama umiem sama sobie robilam ) ... Wiem że inne mamy dbają o Siebie w ciazy a ja się boje i chyba się nie przekonam ... Dlatego czuje się nie atrakcyjnie i nie ładnie i jak nie ja ....
Zawsze koło Siebie dużo robiłam zeby wyjąć z domu i wyglądać fajnie
A tu... Teraz nie poznaje Siebie haha![]()