Szalona 29
Moderatorka
Ja klikam w nick danej osoby co na rozowo jest nad kazdym postem ktory piszemy ...wyskakuje okienko..i jest tam wyslij wiadomiscWłaśnie jak tu się pisze na forum te wiadomosci na priv ? Gdzie jest ta opcja ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja klikam w nick danej osoby co na rozowo jest nad kazdym postem ktory piszemy ...wyskakuje okienko..i jest tam wyslij wiadomiscWłaśnie jak tu się pisze na forum te wiadomosci na priv ? Gdzie jest ta opcja ?![]()
Ja klikam w nick danej osoby co na rozowo jest nad kazdym postem ktory piszemy ...wyskakuje okienko..i jest tam wyslij wiadomisc
No właśnie najpierw skumalam ze to jeszcze nie sezon a dopiero później ze niby brzuch Ci od niego urósłJa nie lubie bobu...ale maz tak do ludzi sie smieje, ze żona sie bobu ojadła...
A ja 16 maja kończę 27A mój 14 maja skończy 9 [emoji4]
DokładnieJa jak dostalam pierwsza miesiaczke to sie mamy pytalam "jak to? Mam spac w majtkach?" [emoji23][emoji23] Cale zycie spie bez, znaczy noo odkad zaprzestalam pieluch uzywac [emoji14]
Muszę spróbować. Kiedyś kupiłam w puszce (akurat z poprzedniej ciazy zachcianka) i był taki 6/10. Ale na zaspokojenie apetytu wystarczyłW biedronce jest mrożon [emoji4] PYSZNY
Wiek nie definiuje jakim się jest rodzicemA u mnie dziś niespodzianka, okazało się że mój brat będzie miał dzieckona początku się przeraziłam ale podejrzewałam że coś jest na rzeczy bo się podpytywał gdzie do lekarza chodzę... a przeraziłam się bo on ma 22 lata a dziewczyna 19. Z drugiej strony pomyślałam że sobie poradzą, on ogarnięty jest, spokojny, nie łazi po imprezach, nie pije, prace ma. Jakoś będzie
![]()
Bardzo dziękuję [emoji8] wagę mam książkową. Lekarz też tak mówił [emoji4]Cześć mamuśkiżyczę Wam miłego dnia
W sprawie wagi w ciąży znalazłam coś takiego
Link do: Kalkulator wagi w ciąży - prawidłowa waga w ciąży - Mamotoja.pl