reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A tak z innej beczki - doświadczone mamy, powiedzcie, ile realnie potrzeba miejsca na przechowywanie rzeczy związanych z maluchem (ciuszki, kosmetyki, pieluchy itp)? Mamy niewielkie, 40-metrowe mieszkanko i takie ustawienie, że właściwie jedyną opcją jest postawienie wzdłuż jednej ściany łóżeczka 120 cm + zostanie ok. 50 cm na jakąś wąską komodę czy coś w tym stylu... W dużych szafach już niestety za wiele nie upchamy:( Plus jest taki, że rok po porodzie prawdopodobnie przeprowadzimy się do większego mieszkania, więc potrzebujemy jakichś sprytnych rozwiązań tylko na ten pierwszy rok.
Ja potrzebowałam jednej komody na wszystko, tj ciuszki, kocyki, ręczniki, rożki, paluszki tetrowe, kombinezon. skarpetki, czapeczki, rękawiczki były na półce w organizerze, podobnie z inną drobnica itp. Te rzeczy są bardzo malutkie więc nie zajmują dużo miejsca. Kosmetyki dla dziecka w łazience.
Pampersow, chusteczek i kosmetyków nie miałam na zapas bo podczas spacerów kupowałam co potrzeba :)

Hahahahahahaha dobry agent ;D
Ja właśnie nie cierpię tego zapachu i trochę nie rozumiem tego szału na te produkty bo miałam kiedyś balsam no i bez rewelacji z nawilżeniem
U mnie super nawilża i uelastycznia. Przed ciąża miałam łupież gilberta czy jakoś tak (różowy) i żadne polecane kremidla, szampony nie pomagały. Brzuch i plecy wyglądały okropnie. A kilka razy posmarowalam się tym (od samego początku używałam) i znikło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry