Szalona 29
Moderatorka
No to można założyć to i to dla chętnych![]()
Trzeba zrobic liste mam
..z samymi nickami.... chetnych to wysle do adminki....i zalozymy tez ten zamknięty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to można założyć to i to dla chętnych![]()
Ja też czytałam o tym Kubusiu że masakra a zawsze myślałam że zdrowySerio myślałam że zdrowy ... Ehhh nie widziałam...
A Wy jakie soki witaminki pijecie ? Czy same robicie w sokowirowce ?
Jakieś jogurty , owoce , warzywa jecie ?
Babcią mi dała do myślenia .
Ja nie pije wogole soków bo mam po nich zgagę, pije tylko wodę, jogurty mi nie podchodzą, owoce to truskawki lub arbuz, warzywa to pomidory, surowa marchew i natka pietruszki kilogramami.... do tego nie łykam żadnych witamin bo po wszystkich wymiotuje ...Serio myślałam że zdrowy ... Ehhh nie widziałam...
Moj na noc dzis idzie do pracy...ale mam rogalaOj, aż mi się za moim zateskniło, nie mam na kogo zarzucać nogi jak zasypiam... [emoji23] Dobrze, że niedziela już za chwilę![]()
No ja juz 2 tygodnie bez mojego [emoji14]Moj na noc dzis idzie do pracy...ale mam rogala![]()
Ja tez jestem uczulona na nikiel a papryki nie lubie hehe wiec nawet nie wiem czy na nią tez jestem uczulona [emoji3]Też kupiłam laktatorTutaj mają taki sam jak na aliexpress, ale jak tani!! (bo tu go produkują
) Nowy za 30 parę zł, więc się nie wahałam
![]()
Mi się wydaje, że właśnie to by to znaczyło, dlatego dla rzeczy dozwolonych w pierwszym roku nzwykle piszą b dokładnie "od x miesiąca", a potem już "od 2 (lub więcej) roku". Ale doświadczenia wielkiego. nie. mam, może jestem w błędzie![]()
Też jestem uczulona na nikielwe wszystkich jeansach muszę sobie metalowe guziki zamalowywać lakierem do paznokci od wewnątrz, bo inaczej mam masakrę na brzuchu i biodrach... Uszy puchną od kolczyków, a nadgarstek od zegarka...
Ale o papryce nie słyszałam! Chyba muszę się poobserwować czy na nią podejrzanie nie reaguję![]()
Serio myślałam że zdrowy ... Ehhh nie widziałam...
Najlepiej to czytać skład, pierwszego składnika na liście jest najwięcej, ostatniego najmniej, powinien być sok 100 %, nie napój ani nektar, z warzyw lub owoców bez cukru i wydaje mi się, że lepiej wybierać te z lodówki z krótkim terminem przydatnościWłaśnie ktoś coś wie zna się na tym ...