monami
Fanka BB :)
Hmm ciekawe . Ja nie mialam jeszcze wymazu z szyjki macicy... Myslalam że to chyba trzeba w danym TC ale mogę się mylic...
Ja musiałam zrobić tylko dlatego bo idę do szpitala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm ciekawe . Ja nie mialam jeszcze wymazu z szyjki macicy... Myslalam że to chyba trzeba w danym TC ale mogę się mylic...
Ja mam fluomizin najpierw brać dopochwowe a później InVag to samo, bo też II mi wyszła z cytologii
Ja już od dawna mam II grupę.... 1 to chyba tylko dziewice mają które nie współżyły... Chyba że coś źle pamiętam , to pardaaaaa hihi
A grup to 4 chyba jest ? Czy wiecej....
Ja to w ogóle obcasow nie ogarniamMy szybkie zakupy i dziś grill na obiad. Fajnie cieplutko. Byłam też kupić sobie płaskie, wygodne buty bo na obcasach już długo nie poganiam. [emoji5] zaraz mój M będzie kosil trawę, obcinal żywopłot. [emoji16]
Ja to w ogóle obcasow nie ogarniamcałe życie w trampkach lub trekingach górskich
![]()
A ja tylko obcasy, rzadko jakieś adidasy. [emoji16]Ja to w ogóle obcasow nie ogarniamcałe życie w trampkach lub trekingach górskich
![]()
W ciazy ja tylko adidaski takie do biegania najlepsze maja mieciutka podeszwe [emoji7]
A ja wlasnie siedze u fryzjera ! [emoji106]