reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Sandralevv93 ja też nie mam zanldnych objawów. Ale tak samo miałam z pierwsza ciąża. Może trochę kregoslup boli, ale możliwe że to dlatego że 7 miesieczniaka zdarza mi się nosić na rękach.

Nesbitt33 niestety ja nic nie widzę, ale jestem na telefonie więc może mało wyraznie :(

W pierwszym momencie myślałam, że negatyw, ale jak przybliżyłam i rozjaśniła
Ekran to też jakby coś tam było!!:) na pewno do powtórki jutto rano, albo moze czulszym dzisiaj??:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam jeszcze 3 dni do okresu a test tez do najczulszy nie nalezyl wiec jest jeszcze nadzieja [emoji4] w piątek powtórka, tym razem bardziej czulym testem

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana . Narazie @ nie przyszla zawsze z rana dostaje mega sluzu z niteczkami krwi a potem to juz coraz wiecej a teraz nic ,mam swiadomosc ze do wieczora jeszcze daleko to i tak mam duza nadzieje i przeczucie ze sie udalo od 3 jestem na nogach, mam dzis mega nudnosci poranne bole piersi i bole jajnikow (przy zblizajacej @ zazwyczaj boli mnie podbrzusze) ale mam przewaznie bolesne PMS i tez przed @ mam nudnosci takze czekac az juz nie przyjdzie @ jedyny pewny objaw.. przyznam , ze strasznie sie nastawilam na kolejna dzidzie. A na siku gna mnie co chwile chodz wypilam od rana tylko jedna kawe

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry