reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Gdzie to kupie?
Ja kupuję w spozywczym w dziale z eko zywnoscia :)

Byłam na zakupach,takich zwykłych:chleb,mleko itp. To co sie dzieje w sklepach to masakra po prostu. W Lidlu stoje w kolejce z pierszeństwem no ale nic,babki sie rozpychają. W końcu się wkurzyłam i na trzy kasy wypaliłam,że tu jest kasa pierszeństwa i ja z tego pierszeństwa korzystam :D Brzuch wypiełam i do przodu :D Oczywiście,że oburzenie było,ale o dziwo u młodej dziewczyny,która juz za moment miała być obsłużona,a tu ciężarówka się wepchneła :D
Wcale nie mam wyrzutów sumienia,jest goraco,źle się poczułam :D wiatr jest okropny i chyba coś przywieje...

Aaa kobitki..od czwartku w Lidlu maja byc spodnie ciazowe :)Chciałam popatrzeć dziś luźniejsze sukienki,ale niestety u mnie jak nie pojedzie się o 7 rano to zostaje tylko to co najgorsze...

Edit: od czwartku 10.05
Ja właśnie na 10.05 się szykuje, żeby jakieś spodnie upolować, mam już pięć par legginsow ciążowych i super rosną razem ze mną, ale na chłodniejsze wieczory spodnie by się przydały. A co do luźnych sukienek to polecam ciucholandy. Sama nie umiem tam nic znaleźć ale moja mama jest wyprawionym grzebaczem i zawsze coś fajnego znajduje.

Ja właśnie na 10.05 się szykuje, żeby jakieś spodnie upolować, mam już pięć par legginsow ciążowych i super rosną razem ze mną, ale na chłodniejsze wieczory spodnie by się przydały. A co do luźnych sukienek to polecam ciucholandy. Sama nie umiem tam nic znaleźć ale moja mama jest wyprawionym grzebaczem i zawsze coś fajnego znajduje.
Właśnie ja teń nie potrafie nic tam znaleźć dla siebie :/ poza tym ostatnio jak weszłam na ciucha to musiałam natychmiast wyjśc,więc cos mi tam nie pasuje. Jedną z BP zamówiłam i w domu mam jeszcze jedną,a może i dwie..
Kupiłam w zeszłym roku fajną,długa,ale kurcze prześwituje....I nie wiem co tu zrobić żeby jednak ja móc włozyc i nie świecic tyłkiem i cyckami ;)

reklama
Do góry