reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja dopiero zaczęłam 17 tc,także z tego co mi gin mówiła to mam czas z ruchami a spokojnie do 21 tc :)
O ułożeniu łożyska mówiła juz ostatnio,że jest z tyłu bardziej i w ogóle jakoś maluch się chowa do tyłu. Nie znam się kompletnie na tym,ale upewniałam się,że to nic złego.
Jesli bardzo się niepokoisz to może podejdź do swojego gina i kilkuminutowe usg? To nie jest żadna schiza,martwisz się i to naturalne :)
Ja wizyte mam w pt,a połówkowe dopiero 4 czerwca :)

Wiecie,że ja kompletnie nie słyszałam o czyms takim jak Gemini....Wygląda na to,że też tam sporo zamówię,ale to dopiero latem.Kurczę,strasznie duzo się przy Was uczę :)
Biorąc pod uwagę to że mam sporo tłuszczyku na brzuchu to pewnie poczuję ruchy dopiero 20-21 tc jak macica będzie jeszcze trochę wyżej. Wszedzie czytam ze szczupłe kobiety wcześniej czują ruchy a ja do nich nie należę.
Mi nic lekarka nie mówiła o ułożeniu dziecka a wizytę miałam w środę. Szczerze to nie mam żadnych niepokojacyxh objawów, nic mnie nie boli i ostatnio energii mam sporo. Także nie będę panikować, jeszcze 2 tygodnie poczekam na znaki od małego ;)
Z tym Gemini to też nie wiem co to jest, muszę sprawdzić ;)

Spoko. Pierwsze słyszę, żeby była niebezpieczna, ale dzięki, poczytam o tym.

IMG_2641.JPG

Poczytaj o SIDS

Załączniki

• IMG_2641.JPG
    IMG_2641.JPG
    192,7 KB · Wyświetleń: 345
Ja dopiero zaczęłam 17 tc,także z tego co mi gin mówiła to mam czas z ruchami a spokojnie do 21 tc :)
O ułożeniu łożyska mówiła juz ostatnio,że jest z tyłu bardziej i w ogóle jakoś maluch się chowa do tyłu. Nie znam się kompletnie na tym,ale upewniałam się,że to nic złego.
Jesli bardzo się niepokoisz to może podejdź do swojego gina i kilkuminutowe usg? To nie jest żadna schiza,martwisz się i to naturalne :)
Ja wizyte mam w pt,a połówkowe dopiero 4 czerwca :)

Wiecie,że ja kompletnie nie słyszałam o czyms takim jak Gemini....Wygląda na to,że też tam sporo zamówię,ale to dopiero latem.Kurczę,strasznie duzo się przy Was uczę :)
Gemini jest super.. nizsze ceny niz w aptekach... ja nawet reczniki z kapturkiem tam zamowilam... wszelkie kosmetyki do pielegnacji... od razu na zabkowanie masc..etc...i 450 zl wydalam..w 1 miejscu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry