Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kobieto,wybieram miesiąc czasu i zdecydować się nie mogę bo to o caly dom chodzi
Co wybralas? Może sciagne od Ciebie![]()
Sekretne spojrzenie wpada w szarość,a po zmroku to takie kakauko troszke,prawda?Hahahaha to dobra jestem powiem Ci
Ja wybrałam Śnieżkę satynowa bo wyszła najlepiej w teście ścieralności, taki typ na youtube pomalował ścianę Śnieżka satynowa, dulux easycare i jakimś magnatem, a potem sal swoich córkom ubrudzić ściany wiec był ketchup szminka, czekolada, kredki itd a potem ten biedny chłop mył ścianę gąbka do naczyń i Śnieżka jako jedyna super się domyla a farba nie zeszła.
A co do kolorów to wybieram wersja kuchnia łazienka biała do kuchni (bo mam białe meble), sekretne spojrzenie do salonu, przedpokoju, małego pokoju. I kolor po zmroku do sypialni ( wszystko inne będzie białe wiec chce lekko przyciemnić sypialnie) Zobacz załącznik 852664Zobacz załącznik 852665
Sekretne spojrzenie wpada w szarość,prawda?
My mamy nietypowy dom. Są skosy,widoczne krokwie pomalowane w kolorze rustykalny dąb,podobna podloga i drzei i generalnie nie chcemy tlumic drewna kolorami ale je wyeksponować. Dlatego u nas obracamy się w bielach i szarosciach![]()
Koniecznie muszę sprawdzić opinie o tej sniezce i niemezowi przedstawić bo on jest zafiksowany na punkcie fluggera czy beckersa
No trzeba cenę znałesc hihi
A jakie sklepy myślicie odwiedzić po wózek / łóżeczko ? Ja myślę o entliczek w Krakowie.
A jakieś inne sklepy ? Hmm![]()
Dzień dobry, za chwilę w pytaniu na śniadanie o tym jakie zabiegi można wykonywać podczas ciąży!

@aspekt
Ta wasza dostawka do łóżka , czy dostawka z szczebelkami ? To mówicie o najnormalniejszym łóżeczku szczebelkowym? Tak ? Czy to coś pomiędzy ?
Ja mam łóżko w sypialni i zmieści mi się łóżeczko obok mnie zaraz . W końcu chyba kupię zwykle standardowe szczebelkowe żeby na dłużej było bo pokój dziecka może za 2 lata dopiero jak będzie większe. Więc będzie w nim długo spać .
W delikatnym szoku jestem i muszę z niemezem to skonfrontowaćTak ona jest bardzo delikatnie szara. Jest jaśniutka tu zdjęcie na ścianie Ci jeszcze wstawię Zobacz załącznik 852668
A tu masz linka do tego testu
Sekretne spojrzenie wpada w szarość,a po zmroku to takie kakauko troszke,prawda?
My mamy nietypowy dom. Są skosy,widoczne krokwie pomalowane w kolorze rustykalny dąb,podobna podloga i drzei i generalnie nie chcemy tlumic drewna kolorami ale je wyeksponować. Dlatego u nas obracamy się w bielach i szarosciach
Koniecznie muszę sprawdzić opinie o tej sniezce i niemezowi przedstawić bo on jest zafiksowany na punkcie fluggera czy beckersa