reklama

Październikowe mamy 2018

Jak będzie coś o farbowaniu włosów daj proszę znać :-D
Ja kupiłam farbę tydzień temu i od tygodnia się na nią gapie :errr:
Przepraszam, że się wtrącę, ale zauważyłam twój post. Jestem z sierpniówek.
W ciąży możesz spokojnie farbować włosy, robić paznokcie itd. Te farby, nie są już takie szkodliwe jak kiedyś[emoji5] jedyne na co lekarz mi zwrócił uwagę, żeby nie robić tego przez pierwszy trymestr, bo zapach może wywołać wymioty, jeśli ktoś ma ciągłe mdłości[emoji4]
Jakby to było szkodliwe, to i przed ciążą by schodziło[emoji4][emoji16]

reklama
Dzień dobry :-)
A ja dzisiaj do pracy. 4 też muszę.
Jednak to już ostatnie takie dni bo od 15 maja albo troszkę wcześniej będę miała już ZL do końca ciąży.
Już rozmawiałam z moim lekarzem.
Poprosiłam Go jak człowiek człowieka.
Podparłam się moja pracowitością przez tyle lat. Rzadkim chodzeniem na ZL wcześniej i moim nie super najmłodszym wiekiem, stresem w pracy etc.
Powiedziałam to jednym tchem.
Poskutkowało. Powiedział nie ma problemu Pani Agnieszko, od kiedy chce Pani zwolnienie :-D więc od dzisiaj zaczynam sprzątać na swoim biurku:-D

Nadzieję mam, że szybko się tam nie pojawię :-)))))))
Ja bym bardzo chciała dociągnąć do końca czerwca [emoji4] już powiedziałam szefowi, że chcę mieć wakacje [emoji16] Całkiem dobrze zareagował [emoji14] Nie miał wyjścia...i tak wie doskonale że już dawno mogłabym być na zwolnieniu.
Tylko ja właśnie zastanawiam się nad tym jak to będzie po moim powrocie....[emoji14] Chcę wrócić i to będzie ponadroczna dziura w głowie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale będzie Zosia [emoji173] [emoji1] i znów pewnie priorytety się zmienią tylko jeszcze tego nie czuję....[emoji16]

Przepraszam, że się wtrącę, ale zauważyłam twój post. Jestem z sierpniówek.
W ciąży możesz spokojnie farbować włosy, robić paznokcie itd. Te farby, nie są już takie szkodliwe jak kiedyś[emoji5] jedyne na co lekarz mi zwrócił uwagę, żeby nie robić tego przez pierwszy trymestr, bo zapach może wywołać wymioty, jeśli ktoś ma ciągłe mdłości[emoji4]
Jakby to było szkodliwe, to i przed ciążą by schodziło[emoji4][emoji16]

Cześć sierpniówko :-)
Dziękuję Ci za odpowiedź.
Wesele mam 12 maja szwagra i chce pofarbować.
Chyba się w końcu odważe :-D
Kupiłam taką bez amoniaku.
Jak się czujesz? Sierpień to już niedługo za pasem :-)
Szczęśliwego rozwiązania i zero upałów życzę!

Cześć sierpniówko :-)
Dziękuję Ci za odpowiedź.
Wesele mam 12 maja szwagra i chce pofarbować.
Chyba się w końcu odważe :-D
Kupiłam taką bez amoniaku.
Jak się czujesz? Sierpień to już niedługo za pasem :-)
Szczęśliwego rozwiązania i zero upałów życzę!
Nie ma za co[emoji4] ja farbuję i nic się nie dzieje. A jak poszłam do mojej fryzjerki, to mnie wyśmiała, że się w ogóle zastanawiałam [emoji16] było mi głupio[emoji23]

U mnie akurat to różnie, bo przez 3 miesiące musiałam leżeć i dopiero teraz zaczynam chodzić i wracać do życia[emoji4] ale tak to jest ok.
Czas szybko leci[emoji4] Wy też niedługo będziecie tuż przed[emoji4]

Powodzenia!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry