Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny nie za szybko idziecie do tego lekarza ? Prawdopodobnie nic nie zobaczycie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny [emoji4] Dołączam do Waszej grupy. To moja pierwsza ciąża. Jakieś rady od doświadczonych już mam na początek ciąży? [emoji4]
Dziewczyny nie za szybko idziecie do tego lekarza ? Prawdopodobnie nic nie zobaczycie
Ja natomiast dostaje strasznych boli, a raczej kłucia regularnie. Biorę ten duphaston w razie czego, 2 tabletki na dzień. Nie wiem czy dobrze robię, bo moja ginekolog przepisała mi go na wywołanie okresu (wtedy nie było wiadomo czy jestem w ciazy). A przeczytałam, ze podtrzymuje również ciąże. Za każdym razem jak dostaje boli to biorę pół tabletki. Nie wiem, orientujecie się czy to czasem nie zaszkodzi? Bóle mijają i są jedynie takie leciutkie, które mnie nie niepokoją
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I właśnie o to chodzi. Lepiej się nie spieszyć z tym rozpoznaniem bo zdarzja się pomyłki, a to rozczarowanie ponoć nie jest przyjemne.Ja w 13 że będzie dziewczyna, a później okazało się że jednak chłopak
A u siostry było na odwrót
A już zdążyłam co nieco kupić różowego hehe
Teraz poczekam do 5 miesiąca dla pewności
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom