Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to włókniak, w ciąży sporo tego rośnieFizycznie noc takiego się nie dzieje. Po prostu 'czuję' to miejsce i dość nieprzyjemniw jest przy podcieraniu się. Ale psychicznie to ja nie wiem czy tyle dni wytrzymam. Oczywiście jak pół - inteligent zaczęłam grzebać wczoraj i szukać i Google już twierdzi, że to hpv i koniecznie cesarka... [emoji14]
Przypomnialas mi, że kupiłam w weekend i leżą zapomniane w zamrażarce... Dzięki!No to uff, jestes gotowa na każdy scenariusz! W ramach rekompensaty za straty psychiczne, zalecam konsumpcje lodow [emoji14]
Tylko, że ja jeszcze nie byłam badana iogladana w ciąży... Tylko usg na każdej wizycie. No mąż widzi zmiany, dzisiaj jest to mniejsze
Chyba jakiś taki czas nadszedł na marudzenie na te zmiany. Jak nie nasze brzuchy, to twarz albo jeszcze co innego. Hormony nas wykoncza [emoji12]Bozeee dziewczyny, czasem wpadam w takiego dolka ze szok. Moze i figure mam ok ale przez ta ciaze tyle mam pryszczy ze patrzec na siebie nie mogę. Az plakac mi sie chce [emoji24][emoji24] zawsze mialam nieciekawa cere na twarzy a teraz to juz tragedia, twarz, plecy, dekolt, szyja...
Czuje sie jak kupa i ryczec mi sie chce [emoji24][emoji24]
Chyba jakiś taki czas nadszedł na marudzenie na te zmiany. Jak nie nasze brzuchy, to twarz albo jeszcze co innego. Hormony nas wykoncza [emoji12]
Jesli Cie to pocieszy, to ja tez wygladam jak kupa [emoji14] czolo i brode mam jak u nastolatki i niedlugo zaczne w golfach chodzic bo dekolt tez wysypany :/Bozeee dziewczyny, czasem wpadam w takiego dolka ze szok. Moze i figure mam ok ale przez ta ciaze tyle mam pryszczy ze patrzec na siebie nie mogę. Az plakac mi sie chce [emoji24][emoji24] zawsze mialam nieciekawa cere na twarzy a teraz to juz tragedia, twarz, plecy, dekolt, szyja...
Czuje sie jak kupa i ryczec mi sie chce [emoji24][emoji24]
Ja mam hpv i zmiany miałam wymrażane...no ale to było przed ciążą.Fizycznie noc takiego się nie dzieje. Po prostu 'czuję' to miejsce i dość nieprzyjemniw jest przy podcieraniu się. Ale psychicznie to ja nie wiem czy tyle dni wytrzymam. Oczywiście jak pół - inteligent zaczęłam grzebać wczoraj i szukać i Google już twierdzi, że to hpv i koniecznie cesarka... [emoji14]