Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj [emoji5] Cieszymy się,ze dołączyłaś [emoji5] Gratulacje z dwóch kreseczekCześćchciałam się przyłączyć nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam test, w 24 dc i wyszła mocna krecha. Dalej jestem w szoku . To będzie moje drugie dziecko,mam syna też z października, byłam na "październikówkach 2011"
Nie umiem dodać zdjęcia , z fotosika wejdzie?
![]()
![]()
Cudnie [emoji3] gratulacje :-)))Cześćchciałam się przyłączyć nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam test, w 24 dc i wyszła mocna krecha. Dalej jestem w szoku . To będzie moje drugie dziecko,mam syna też z października, byłam na "październikówkach 2011"
![]()
![]()
Długo się starałaś?Dzięki dziewczyny dalej jestem w szoku bo byłam pewna, że i w tym cyklu się nie udało. Rano test i szok. Dobrze że na urlopie jestem bo na niczym się nie mogłabym skupić
A zdjęcia testu dalej nie mogę dodać![]()
:-) jeszcze raz gratulacje :-)4 cykl a drugi z duphastonem i myślę, że to on pomógł. Bo ja miałam krótkie cykle ok 24 dniowe ostatnio. Gin dał mi duphaston na wydłużenie cyklu.
WitamyCześćchciałam się przyłączyć nieśmiało. Dzisiaj zrobiłam test, w 24 dc i wyszła mocna krecha. Dalej jestem w szoku . To będzie moje drugie dziecko,mam syna też z października, byłam na "październikówkach 2011"
![]()
![]()
Bardzo dobrze zrobiłaś, trzeba się czymś zająć żeby nie zwariowaćJa jutro młodego odwiozę do przedszkola i może okna bd myć [emoji4]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom