okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
[emoji8]Pytanie, czy jeśli coś będzie nie tak, usunelabys ciążę? Jeśli rozważasz taka opcję, zadzwoń i przesuń termin, możesz się powołać na to prawo przecież. I nikt nie może cię oceniać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji8]Pytanie, czy jeśli coś będzie nie tak, usunelabys ciążę? Jeśli rozważasz taka opcję, zadzwoń i przesuń termin, możesz się powołać na to prawo przecież. I nikt nie może cię oceniać.
Ja się umawialam w innej klinice, u lekarza, który robił mi polowkowe przy córce w 2011O 10. Wyspie się i akurat pójdęrobiłam wcześniej badania krwi (glukoze i morfologie) oraz mocz. Także zobaczę czy wszystko gra. No i może dostanę termin na polowkowe, bo jeszcze nie mam.
No pisałam wyżej co wchodzi w skład tego dbania. Nie ma tam przezierności. Jej już chyba nie da się zmierzyć w takim okresie ciąży.Nie mierzy się przeziernosci? Mi przy córce mierzył na polowkowych, ale to bylo w 2011 roku, coś się zmieniło?
Teraz po przeczytaniu tego artykułu przypomniało mi się, że chyba właśnie się podcięłam tam na krótko bez golenia ;-) Jakbym się ogoliła, to bym właśnie mogła mieć tam armagedon, bo wtedy też mi często wrastają włoski i robią się stany zapalne.Sorki, że się wtrącę, bo Was podczytuje od jakiegoś czasu i u Mamy ginekolog znalazłam artykuł o przygotowaniu do porodu
Link do: Jak przygotować ciało do szpitala do porodu? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Ja się do porodu golilam na czuja, pewnie na badaniach u gina było widać te pominięte kępki![]()
A jak trafiłam już ze skurczami to mnie położna golila, ale byłam już w takim stanie, że nawet nie pamiętam jak i kiedy się to odbywało, mąż opowiadał![]()
Mnie w 2016 nie golili przy przyjęciu na porodówkę - tylko trochę na podbrzuszu na wypadek nagłego CC. Bardzo możliwe, że podczas porodu podgoliły w miejscu naciecia, ale nie pamietamNa pewno ogilili przy nacieciu krocza, tyle że w czasie porodu dużo rzeczy umyka.![]()
Ale przecież można kupić używany na olx i potem za tą samą cenę sprzedać bez strat. Q końcu tu chodzi o WAS... Twoje dobre samopoczucie powinno być najważniejsze w tym czasie.Mój mąż nie lubi wydawac kasy na mojr widzi mi sie. Ale rzecz uwazam genialna i marzylam o nim w kazdej ciazy... przynajmniej w.takim.stresie do gabinetu gina bym nie wchodziła..az sie trzese zawsze
Ten twój mąż to chyba taki finansowy terrorysta, jak mój kiedyś. Nie zazdroszczę. Też miałam takie sytuacje, że mąż uważał, że coś jest niepotrzebne, więc nie kupujemy. Nieważne co ja myślałam. A miał zerowe pojęcie na temat niektórych rzeczy. Jak ma to sprawić, że będziesz spokojniejsza, to jest to warte każdych pieniędzy. A skoro nie kosztuje dużo i możesz to w takiej samej cenie odsprzedać, to już w ogóle nie ma się nad czym zastanawiać.Mój mąż nie lubi wydawac kasy na mojr widzi mi sie. Ale rzecz uwazam genialna i marzylam o nim w kazdej ciazy... przynajmniej w.takim.stresie do gabinetu gina bym nie wchodziła..az sie trzese zawsze
Ja tam nie jestem za detektorem. Ale może temu, że jestem z tych panikujacych. ... Poszukalam czy mama ginekolog o tym pisała, bo widzę, że jest tutaj często polecana i ona fajnie pisze o detektorze.Ale przecież można kupić używany na olx i potem za tą samą cenę sprzedać bez strat. Q końcu tu chodzi o WAS... Twoje dobre samopoczucie powinno być najważniejsze w tym czasie.
Dobry można już kupić do 100zl. To chyba nie jest suma nie do przeskoczenia..? Szczególnie że się zwróci za niedługo.
[/QUOTE]Wiem, wiem. ...mimo wszystko bardzo dziękuję za tą informację bo jest mobilizujaca by zadziałać. A masz linka jakiegoś do tej ustawy? Czy mam poszukać?Nie chciałam. Po prostu tak jest napisane na stronie ministerstwa zdrowia i moja lekarka tak mówiła. U nas napewno wszystko będzie ok.
QUOTE="okruszek.emi, post: 16612006, member: 45103"]No to mnie teraz przestraszyłaś [emoji17][emoji17][emoji17] ja będę grubo po tym terminie zgodnie z prawem. [emoji17][emoji17][emoji17]