Aga10_2018
Fanka BB :)
Ja tez chcialam swoje wstawic ale nie umiem hehe
A wasze sliczne... moj tez tak widoczny
Wyślij plik. Załaduj zdjęcie i daj full image.
Normalnie jakbyś odpowiadała na wiadomość i będzie taka ikonka. Ta w środku na dole
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez chcialam swoje wstawic ale nie umiem hehe
A wasze sliczne... moj tez tak widoczny
O skoro mowa o krostkach na brzuchu, to też czasem takie mam (po 2-3). Zwłaszcza właśnie wtedy, gdy natluszcze skórę.Wiesz co mnie też się czasami pojawiają na brzuchu. Takie 2-3 i po paru dniach znikają. Nie wiem czy to nie od oliwki, która brzuch smaruje. Najważniejsze, że znika [emoji14]
Nie chwalilam się na fb. O pierwszej ciąży dowiedzieli się z zdjęcia po miesiącu od porodu jak pamiętam. I teraz też tak zrobię. Na instagramie mam dużo mniej swoich znajomych, raczej osoby obce więc tam wrzucam i się chwalilam.A ja mam takie pytanie natury z d....
Błahe.
Pochwaliłyście się brzuszkami na fejsie ?
Ja tego jakoś nie wiem ... czy zrobić.
Mam w głowie jakiś durny zabobon, że któraś pozazdrości i coś się wydarzy złego.
Co za durne myśli......
A ja idę 19+1 (14.05 prywatnie) bo na NFZ mój prowadzący dal 22+6 więc jak widać można mieć w dupie jak kasa się nie zgadza -.- ale nic mu nie powiem. Niech mi spojrzy 22+6 jak tam maleć na nfzJa tez tak idę !![]()
Ladniutki[emoji7][emoji7].