• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2018

Najważniejsze przy goleniu do porodu nie jest ogolenie wzgorka linowego tylko właśnie tutaj na dole pomiędzy pochwa a odbytem bo jeśli będą ciąć to aby włoski się nie zaplataly. A co go golenia na codzień ja również na 0 i mam wrażenie, że właśnie mniej jest infekcji bo we włosach to fajna pożywka.

Chyba ze sie ma cc :)

reklama
Emol podpytywalam o tych lekarzy ale mojej strony niestety nie jest to chyba blisko Ciebie [emoji52]
Polecany lekarz to dr. arkadiusz baran. on pracuje w cmp na chmielnej prtwatnie. plus pracuje w szpitalu orlowskiego ale tylko na oddziale nie w przychodni.
Kochana i tak dziękuję ze poswiecilas czas. Trochę daleko ale zawsze dobrze wiedzieć o alternatywie :) tym bardziej że polecany.

[emoji14] to my 20t6d
Ja tam uwielbiam swój brzunio [emoji173]
2018-05-04%2021.16.10.jpg

Załączniki

• 2018-05-04%2021.16.10.jpg
    2018-05-04%2021.16.10.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 373
W fotelikach dzieci nie powinny jeździć w kurtkach .....
Nie wiedzialam... czemu??? Jak sie bardzo dobrze przypnie to dlaczego?

Jak jest zima...i jade autem 5 minut do sklepu....samochod nawet sie nie zdazy nagrzac i mam dzieci w aucie rozbierać..jak w aucie sa ujemne temp......albo mam nagrzewac auto...rozbierac 3 dzieco, zeby za 5 min trojke dzieci ubierac zeby wyjsc z auta do sklepu .. na bank by sie przegrzaly ..vhorowalyby non stop......zanim trzecie bym ubrala... bo w aucie zamknietym ubierac dzieci to dlugo by trwalo
Ja zapinam pasy w kurtce.. ...i za ta dolna szlowke pociagam zeby docisnac... jeden palec zeby wcisnąć..wiadomo ze pasy luzno zapiete nie są....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry