Szalona 29
Moderatorka
A co to za grypa tajna na Fejsie ? Hmmm ?
Grypa to mnie chya bierze... :/ na razie katar i goraczkaa....znowu !
A grupa jest od dawna na fb jak sie pojawia sporo akrywnych nowych mam to daje tu info
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co to za grypa tajna na Fejsie ? Hmmm ?
Ja tez mam w środę wizytę, ale dopiero wieczorem. Mam nadzieję że poznam płeć zacznę 18 tydzieńNadgonilam was
Ja kola pompowane najbardziej sobie chwale..najwygodniejsze po roznych terenach ... ja kupilam wozek bebetto i dla mnie ma wszystko co szukalam...a to moj 4 wózek 3 w 1
Chce ktoras mama na fb do nas dolaczyc to pisac priv do mnie z linkiem do swojego profilu ....grupa na fb jest tajna czyli niewidoczna z zewnatrz, nie widac jej czlonkow etc.
Ja w srode mam wizyte i poznam w koncu płeć
Dzis mam 17 tc i 0 dni. Ruchow dzis nie czułam..tak wiec dziewczyny luuuzik beda w swoim czasie
Bardzo sie ciesze ze mamy tak liczna grupe, ze codziennie fajne tematy zyciowe i ciazowe omawiamyja nie mam nic przeciwko ze dzielimy sie swoimi sytuacjami ktore widzialysmy i przezylysmy... nawet te negatywne, ktore sie zle koncza...to jest samo życie... ale tu mozna to wyrzucic z siebie i otrzymac wsparcie
Linku jeszcze do gr zamknietej nie mam... czekamy tylko juz na administratorke... potem dopisze do tej grupy kolejne mamy, teraz czekam na link zeby nie spowolnić tworzenie gr
W drugą stronę jest tak samoZwróćcie uwagę na to jakie wózek nast duży w sensie rozmiaru samego wózka ja mam 163 wzrostu i przy bebetto wyglądałam jak nastolatka który pcha za duży do jej wzrostu wózek swojej dorosłej mamusi![]()
Ja równieżO tym samym dziś pomyślałam ...
A mnie juz masz?Sluchajcie, w kazdej wolnej chwili jak siedze przy lapku to aktualizuje sobie ta nasza liste i brakuje mi TP @alina89, moze ktoras kojarzy ? I wiem, ze ktorejs mialam zmienic termin, ale nie pamietam ktorej [emoji85]
@Miao Ciebie tez nie mam na liscie.
No i tak sobie pomyslalam, czy nie chcialybysmy na liscie miec imion dla naszych dzieciaczkow?![]()
Tak, tak. Dopisalam sobie i za jakis czas wysle do szalonej to zaktualizujeA mnie juz masz?
Właśnie też przyszło mi to do głowy.Ja jak tak podczytuje to coraz bardziej doceniam mojego...serio, nie mogę mu nic zarzucić, jeśli chodzi o małą. Nie mogłabym sobie wyobrazić lepszego ojca dla niej.
Sliczna mamusiaHej ja dzisiaj wyciągnęłam męża na zakupy , i nie obyło się bez wizyty w smyku i tkmaxon bardziej ode mnie był zainteresowany działem niemowlęcym i wróciliśmy z dwiema torbami rzeczy dla dzidziutka
podsyłam tez zdjęcie mojego 18 sto tygodniowego brzucha
Zobacz załącznik 853777
DziękujęTak, tak. Dopisalam sobie i za jakis czas wysle do szalonej to zaktualizuje
To na koniec tyg bo teraz sporo wizyt będzie i plci do dopisaniaTak, tak. Dopisalam sobie i za jakis czas wysle do szalonej to zaktualizuje