reklama

Październikowe mamy 2018

Też nie lubię ale pomyślałam że najbliżej. Wszystko jest ok, mały dobrze siebrozwija. Mam sie tylko oszczędzać tylko jak przy 10 miesięcznym dziecku.
A badała mnie lekarka która przyjmowała mój poród :) więc było miło

Wszystko w 30 min zajęło. Tam to jednak dobrze jest :)
Całe szczęście, że wszystko ok :)!

reklama
@octavusia

I jak tam wczoraj ? Poznałaś płeć bobaska ?
Kiedy nasz prenatalne połówkowe ? Czy to wczoraj właśnie były a nie zwykla wizyta USG ?
No niestety nie :( Skrzyzowalo stopki dokaldnie w TYM miejscu i nie pokazalo! Chyba wstydliwe dzieciatko mam :D Lekarz powiedzial, ze dziewczynki sa trudniejsze, wiec on podejrzewa dziewczynke! Ja tez tak czuje w sumie.

Polowkowe mam 29 maja! Mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze!

Powiem Wam, ze kiepsko te upaly znosze. Oby lato nie dalo nam popalic.. Jade przez cale miasto i co pare przystanlow zmieniam tramwaj bo czuje ze padne. Zamiast 0.5h jade juz 1.5 [emoji5]
Wiecie co? Ja mieszkam na Malcie....tutaj sa (beda) mega upaly w lecie! czerwiec- pazdziernik ponad 30 stopni kazdego dnai praktycznie! Az sie boje jak ja to przezyje :(

Wiecie co? Ja mieszkam na Malcie....tutaj sa (beda) mega upaly w lecie! czerwiec- pazdziernik ponad 30 stopni kazdego dnai praktycznie! Az sie boje jak ja to przezyje :(
O mamo [emoji50] ja bym nie dała rady, serio. Bez ciąży jestem zimnolubna. Wczesna wiosna to dla mnie maks. Potem zaczynam żyć dopiero koło września /października. I to w polskim klimacie. Mąż zawsze gadał, że my chyba nigdy ciepłych krajów nie zwiedzimy, na co ja mu, że wystarczy mi duchota w Polsce i podziękuję za jeszcze gorszą :D

reklama
Ale mysle na takiej malej wyspie te upaly mniej uciazliwe beda niz w centrum Polski [emoji5] ja bym na pewno chetniej zniosla tamte upaly[emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry