Aga10_2018
Fanka BB :)
Bobas rosnie, krwiak wyglada na mniejszy, musze jeszcze porobic badania krwi. Mam juz nowa karte ciazy, takze prowadzacy zmieniony, wizyty mam poumawiane juz do wrzesnia.
I super ! Bardzo fajnie to słyszeć :-)))))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bobas rosnie, krwiak wyglada na mniejszy, musze jeszcze porobic badania krwi. Mam juz nowa karte ciazy, takze prowadzacy zmieniony, wizyty mam poumawiane juz do wrzesnia.
Czy Wy też tak pijecie wodę ? Ja zauważyłam, że pije coraz więcej.
Chyba już do 3 litrów dochodzi.
Normalnie szok ale naprawdę chce mi się po prostu pić. Nie mówiąc o tym, że dzisiaj zjadłam sama prawie pół arbuza. I to w pracy.
Ta połówka kosztowała prawie 20 zł ale to nic. Musiałam. Musiaaaałam. Zobacz załącznik 854842
Tak..zobacz ile nas tygodniowo dochodzi.... nawet w 9 miesiacu dochodza. Nowe mamy... na finiszuMyslisz, ze dobijemy do setki? [emoji14]
Tak, jak wychodzę to z butelka wody. Strasznie dużo pije, a i tak skore mam sucha jak wiór. Kupiłam ostatnio w aptece jakieś emolienty, bo wszystko mnie swędzi z tego przesuszenia
20? Ostatnio M kupil za 10 zł całego i myślałam ze to dużo![]()
Ona jeest chora psychicznie.... tez bym die odizolowala..a kontakt z dzieckiem tylko w mojej obecnosci.... szkoda ze taka tesciowa sie trafila... maz na tym cierpi pewnie, ale jest za Toba ? Czy maminsynek troche?
Nie wiem czy jest jakiś sposób na takich uparciuchówMoj ojciec taki jest, ciagle do mojego mlodego mowi "synus" i ciagle wali pomylki typu "tata da, tata zrobi itp" zamiast dziadek, wkurza nas to i maz juz kilka razy zracal mu uwage.. a druga sprawa, ze on uwaza sie za najmadrzejszego i jak maly mial 4 miesiace to on juz chcial mu stale pokarmy wprowadzac, potem jak mial chyba 7 to z czekolada do niego startowal bo przeciez nie mozna dziecku zabraniac tego co dobre... Brak slow..
Ja zeżarlam prawie całegoCzy Wy też tak pijecie wodę ? Ja zauważyłam, że pije coraz więcej.
Chyba już do 3 litrów dochodzi.
Normalnie szok ale naprawdę chce mi się po prostu pić. Nie mówiąc o tym, że dzisiaj zjadłam sama prawie pół arbuza. I to w pracy.
Ta połówka kosztowała prawie 20 zł ale to nic. Musiałam. Musiaaaałam. Zobacz załącznik 854842
Oo a i mnie mam nadzieję nie zapomnialasNo to zle obstawialam...... jest nas 72 osoby.... fajnie..... 100 dziewczyne z owacjami przywitay))
Mąż jest za mną.Oboje mamy toksyczne rodziny i trudne relacje z rodzicami.
Tyle tylko, że z moimi rodzicami nie mieszkam od kiedy jestem pełnoletnia w zasadzie i ojcu wszystko jedno co robię, bo kontakt mamy sporadyczny, a moja mama i tak wszystko wie lepiej i absolutnie nie akceptuje innego systemu wartości niż swój i innego sposobu na życie, niz jej własny.
Z kolei rodzice męża wpieprzaja się we wszystko.Wszystko chcą wiedziec i kontrolować.
Mnie bardzo razi osoba teściowej.Mimo że jest osobą dość młoda.Ma ledwo 55 lat, a od kiedy ją pamiętam (miała 48) jest osobą skrajnie zaniedbana. Ma zepsute zeby, beznadziejnie się ubiera, jest koszmarnie otyla, włosy wyłącznie obcina.Ogolnie mnie jej niechlujność obrzydza.W dodatku jest prymitywna, prostacka i nie umie się zachować nawet przy innych ludziach.
A mi jest zwyczajnie wstyd...Mojemu mężowi także.
Nie oceniam nikogo po wykształceniu czy pochodzeniu, ale z nią zwyczajnie nie mam o czym rozmawiać.Nie umie się wysłowić, nie czyta żadnej książki, nawet lektur w szkole nie czytała.Jest fanką programów "Dlaczego ja" itd, a ja od 7 czy 6 lat nie oglądam telewizji i wprawdzie mamy tv - prezent, ale nie ma nawet anteny...więc czasem oglądamy na nim filmy z laptopa i to tyle.
Ona nie ma żadnych zainteresowań, nie umie ani ugotować, ani posprzątać.Jej jedyny świat po pracy to tv.
Ja zeżarlam prawie całegosyn zdążył na cwiartke
![]()