reklama

Październikowe mamy 2018

A ja dzisiaj się najadłam nektarynek i chyba trochę niedojrzałe jeszcze były, bo mnie tak pogoniłooo, że hej... Czekam na nasze swojskie polskie owoce :-) Jestem maniaczką czereśni i zjadam pół kilo na jedno posiedzenie. Gdzieś wyczytałam, że te pół kilo ma tyle kalorii, co schabowy, ale nie mam zamiaru się tym przejmować :-D

reklama
A ja dzisiaj się najadłam nektarynek i chyba trochę niedojrzałe jeszcze były, bo mnie tak pogoniłooo, że hej... Czekam na nasze swojskie polskie owoce :-) Jestem maniaczką czereśni i zjadam pół kilo na jedno posiedzenie. Gdzieś wyczytałam, że te pół kilo ma tyle kalorii, co schabowy, ale nie mam zamiaru się tym przejmować :-D
Też uwielbiam czereśnie :D smaki mi narobilas [emoji14] w zeszlym roku mialam pecha - albo nie bylo albo ceny kosmos - maz mi czasem kupil jak san na zakupach byl bo mi szkoda bylo wydac 17-20 zl za kg :)

O kurde ja też marzę o brzoskwiniach i nektarynkach...uwielbiam je [emoji7]

A te wyniki sa okey ,?
P_20180508_230534_1.jpg

Załączniki

• P_20180508_230534_1.jpg
    P_20180508_230534_1.jpg
    705,7 KB · Wyświetleń: 522
reklama
ja też jem strasznie dużo arbuzów [emoji23].napewno dobrze nawadniają ale niestety poza tym nie mają chyba już żadnych wartości....noooo oczywiście poza cukrem [emoji14]. Cieszę się tym że idzie lato, bo przez to ile zjadam śliwek, arbuzów i pomidorów byłabym bankrutem a tak coraz tańsze będą [emoji13]
Oo tak pomidory [emoji7][emoji7]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry