Ka30sia
Fanka BB :)
Ja tam też nie mam żadnego przeczuciaOczywiście i rozumiem to...[emoji4] Nie myśl że oceniam Was....Czasem bym chciała mieć przeczucie...jak niektóre z Was...ale to dziwne jest, że go nie mam...ani wtedy ani teraz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam też nie mam żadnego przeczuciaOczywiście i rozumiem to...[emoji4] Nie myśl że oceniam Was....Czasem bym chciała mieć przeczucie...jak niektóre z Was...ale to dziwne jest, że go nie mam...ani wtedy ani teraz...
Piękne są!Ja dziś zatopiłam się w papierkach.
Moje karteczki na komunię od babci i dziadka i od chrzestnej na zamówienie.
Padam na ryjek.
Dobrej nocy [emoji4]
Zobacz załącznik 854913Zobacz załącznik 854914
Szalona, ja tam trzymam kciuki za dziewczynkę, dla odmianyAle wlasnie w dniu owulslacji to roznie wychodzi.... niby meskie szybsze....ale duzo dziewczyn pisało ze corki ma z przytulanek w owulacje.... ciekawa jestem czy rzeczywoscoe. Te meskie szybciej wymieraja..krocej zyja..i zostaja same silne babki... ktos obali tą teorie...czy ja jutro bede pierwsza ? Ciekawa jestem

Nie wiem czy nie lepiej pojechać i wrócić. Na pewno poczta Polska od wagi bierze, a i post mają formę kuriera do domu i tam z tego co pamiętam do 20 kg można(?) Pewna nie jestem. Może warto na infolinię zadzwonić?Dziewczyny,ogarniacie może kurierke?
Mam możliwość kupienia wózka od koleżanki,nowego(okazalo się,ze do auta sie nie mieści i musieli kupić inny),uzytkowanego przez 2 tyg,ale ona jest aż z Gdańska. I chciałaby wysłać,nie ma oryginalnego opakowania.
Orientujecie się jak to zrobić i jaki może być koszt?
Sprawdzalam na jakieś strony to mi cuda powychodzily![]()
I jak zasnąć jak sie przez Was glodna zrobiłam [emoji43][emoji43]
Ja dziś zatopiłam się w papierkach.
Moje karteczki na komunię od babci i dziadka i od chrzestnej na zamówienie.
Padam na ryjek.
Dobrej nocy [emoji4]
Zobacz załącznik 854913Zobacz załącznik 854914

Słuchajcie! Pierwszy raz poczułam ruchy malucha
Zasypialam sobie na plecach z ręką na brzuchu i takie pukania było czuć. Sobie Dzidek fikołki robi <3 <3
I to na pewno nie był mój przewód pokarmowy ;-)
Cudowne uczucie!!![emoji7][emoji7]