Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Annaszka wiesz może dlatego mi się skojazylo bo miałam znajoma co mieszkała w Niemczech i miała tak na imię. Ale w Polsce są teraz brajany, jesici, typowo angielskie imiona tylko pisane jak pisane. Więc teraz już chyba nie można na to tak patrzeć.![]()
2 min..... ja bym sie nie zastaneiala nawet ggdyby to ok 100km było..... ale z wawy do poznania sama autostrada jest 3h. I potem na lubelskie ..a z wawy na lubelskie jest rozkopane..i drogi i tory.. wiec ze 2 h minimumSzalona kurczę ja bym odpuscila i na miejscu siostry nawet bym nie była zła jakby się okazało ze nie przyjedziesz. Ja ci oppowiem swoją historię
Ja miałam ślub 28.01. I trzeba zaznaczyć tylko ślub w urzędzie (15 min) i obiad dla najbliższej rodziny 2,5h. Mojego męża kuzyn był zaproszony z żoną która miała termin na za tydzień. I mieszkają od urzędu 2 min piechota. Nie przyszła na mój ślub (nie mówię o obiedzie) bo podobno miała leżące, ale jak wyszliśmy z urzędu to widziałam ja spacerujaca z matką. Więc dziwnie się poczułam. Nie żebym była zwiazana z nią bardzo, ale taki niesmak ze cię oklamuje prosto w oczy.
A co do ślubu zgadzam się z wirki.
Monami Zoe kojarzy mi się z niemieckojezycznym imieniem.![]()
Dzien dobry wszystkim... ktora dzis testuje.?? Jak sie dzis czujemy?_?
Moje dziecko standardowo o 6 wstalo..
Je kaszke... ja sie nawet wyspalam i czuje sie nadal bardzo dobrze... nic nie boli ani nie ciagnie... tylko ta temperatura 37,2 i apetyt![]()