Margonelka
Fanka BB :)
TakChodzi o tą bluzkę?Zobacz załącznik 855424Zobacz załącznik 855425
Mnie sie w sklepie wydawało,że ona te gwiazdki i kolor khaki bardziej wyraxne ma od środka,ale mogę sie mylić bo ja slepa jestem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TakChodzi o tą bluzkę?Zobacz załącznik 855424Zobacz załącznik 855425

Ja tez nie bylam [emoji3][emoji3]
Dokładnie od środka gwiazdki są mocniejsze i kolor też [emoji14]Tak
Mnie sie w sklepie wydawało,że ona te gwiazdki i kolor khaki bardziej wyraxne ma od środka,ale mogę sie mylić bo ja slepa jestem![]()
Niech szuka w ostateczności w koszach z narzędziami bo ja tam jedne własnie znalazłam,zapakowane oczywiścieJa wysyłam za godzinę TZ [emoji23] oby dał sobie radę
Tak wygląda od środka.Tak
Mnie sie w sklepie wydawało,że ona te gwiazdki i kolor khaki bardziej wyraxne ma od środka,ale mogę sie mylić bo ja slepa jestem![]()
DziękujęTak wygląda od środka. Zobacz załącznik 855429
Spokojnie Twój wzrok jest bardzo dobryDziękuję
Jednak nie oślepłam. Kurcze,tam były jeszcze takie majtkowe i sie zastanawiam nad jeszcze jedna wycieczką do Lidla![]()
Ja już odliczam godziny do jutrzejszej wizyty ♡ już się wydepilowalam, samoopalacz mnie opala. Jutro pozostaje odświeżenie. Ale powiem Wam że mam stres. Już nie mogę doczekać się zobaczyć mojego dzidziusia. Ciekawe na kiedy będę miała połówkowe
![]()