reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Mnie też się Iza bardzo podoba,ale gdyby była córcia to i tak by nie dało rady takie piękne imię. Z nazwiskiem niezbyt by wspolgralo bo to wtedy brzmialo mniej więcej jak Iza Remiza:rofl2:

Takie głupie pytanie może,ale jak ona z tym kolesiem skoro on siedzi? :unsure:

Jak ona zaszła to chyba był na warunkowym albo go szukali .... to taki punk był. Zaszła z nim w ciąże on poszedł siedziec, potem zaszła w druga ciąże z innym - ale tego samego pokroju. Została sama z dwójka dzieci

Iza remiza hahahahaahahah padłam

Jak ona zaszła to chyba był na warunkowym albo go szukali .... to taki punk był. Zaszła z nim w ciąże on poszedł siedziec, potem zaszła w druga ciąże z innym - ale tego samego pokroju. Została sama z dwójka dzieci

Iza remiza hahahahaahahah padłam
Łoooo matko,agentka ta koleżanka,ale może z tych co lubią lobuzów w wersji hard

Każdy może nazywać dziecko jak chce ale ja uważam ze jest tyle pięknych imion ze na prawdę nie trzeba wybierać Tych amerykańskich czy angielskich

Ale to nie moja sprawa no ;D
Ja mam w brzuszku Hankę mostowiak byleby tylko nie skończyła jak ta serialowa i nie wjechała w kartony
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]

Każdy może nazywać dziecko jak chce ale ja uważam ze jest tyle pięknych imion ze na prawdę nie trzeba wybierać Tych amerykańskich czy angielskich

Ale to nie moja sprawa no ;D
Ja mam w brzuszku Hankę mostowiak byleby tylko nie skończyła jak ta serialowa i nie wjechała w kartony
A wyplujze to!
Może jak Banaszak albo inna slynna i utalentowana :D
Bielicka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry